Wednesday, May 16, 2012

WW: Wajah Berubah Seperti Seekor Rubah Selepas Pembedahan

Aku perasan selepas je pembedahan hari tu muka aku da bertukar seperti Brad Pitt dah, ni pipi sebelah rahang aku membengkak sebijik macam dia rasanya.. ke aku je ni yang perasan sendiri kah kah kah... so, untuk membuktikannya mari kita spot the difference..

Oh ok!! tak paya la nak spot the difference sangat.. udah nampak significant differentnya, jelas dan nayata lagi..

hidong aku macam sebiji jambu air.. hidong di macam apa..
aku tak mandi air karat sebab tu rambut tak kuning.. rambut dia? di kasi high light high light lagi..
bibir aku tak suntik botox, bibir dia segala jenis vitamin botox semua dah dimasukkan mengkali..
aku bergambar kat masjid, dia bergambar kat majlis Oscar..
oh banyak lagi perbezaan.. tak paya nak macam retis sangat hahahahaha
bersyukur la dengan apa yang ada ya kawan kawan.. thank you Allah..

Sori entry merapu, aku tak tahu nak buat apa cuti banyak hari ni.. kalau aku kaya sikit sudah tentu aku beli tiket balik sabah Isnin lepas.. enam hari kat kampung pun syok jugak kan.. emmmmm gini la nasib

ps: ramai orang menyalahgunakan Wordless Wednesday
ps: masa entry ni ditaip aku sedang memakai kain pelikat..heew heew.. motiff nak bagi tahu...

26 comments:

KhaiRin : anies said...

jap jap..nk tanya brad pitt..dia muntah x bila bc entry ni

ABU said...

hahahahaha damnnn...

syafiqakarim said...

lempang juga abu ni nanti.
biar patah semua gg...

kahkah

Gen2Merah said...

rasanya Brad Pitt tu yang ikut macam muka ABU.. ehehehe (",)...

cimöt said...

haiiiiihhh..berani brad pitt tiru muka ko ye!!

hahahaha

syakey said...

aku tau motip kau bgtahu pakai kain plekat! hahahaahha

takpala, kasik can kauu nak perasan kejap :P

CikAnyss' :O said...

haha , xnah guna g wordless wednesday ni , hehe

Nana said...

nampak beno nipunye..haha

delarocha said...

spot the difference... urghhh tak jumpa laa

ABU said...

delarocha... muka aku mmg tak de different dgn prad pitt hahahahhahahaha muntah!!

Cik Yatt said...

hahahaha.. nk ngorat bini die letew..haha

Ini Kisah Tia said...

hahaaa . LOL :D

YOUsoF said...

Sampai hati kau 'meRUBAHkan' muka kau sendiri ek.. ;D

Syukur apa adanya.. Kita beruntung ada anggota badan lengkap kan..

Normal la tu.. Aku doakan kau murah rezeki, boleh balik Sabah 14 hari sekali.. Amin.

*Teringat pulak entri perbandingan aku dengan usop sontorian dulu.. hahah

YOUsoF said...

Abu kalu kau bosan sangat main² la dengan 'living' kau.. heheheh

'living', dirimu umpama lilin yang menerangi hari² sunyiku.. ;D

ieda said...

ahahhaha akk wakil brad pit .. dis call suh lempang2 banyak kali ! ...

Elysa Sofia said...

sekali pandang macam sama. eh wait. bentuk muka agak sama..

Akue Achik said...

eh eh..ya,,nampak..nampak macam Abu pula..haha

nda dpt balik sbh? kesian3..tp sy pun nda dpt plg rumah cuti ni..huhu

Eera Shera said...

lamanye cuti..amboi abam bradpit..nk sain boleh? hihi

kay_are said...

pergghhh same bro!! macam kembar =P betul2.. bersyukur ape yang ade sudah

[sutera kasih] said...

kenapa aku rasa tiba2 mau pingsan !

Awan Nina said...

LOL
perasan seyhh hahaha
haa betul , kena bersyukur dgn apa yg ada . tp tak salah nak berubah utk benda yg lebih baik ;)

dill said...

ko masih ensem weh. haha

dill.

Lea Isnawi said...

eh eh makin kacak laaaaa

Syakilla kebebeh said...

kahkahakh....muka lelaki melayu harus dibangga kan..eh ehh

Aien Alien said...

muka Brad Pitt takde melayunya...jadi sila undi ABU untuk Jejaka Melayu Abad Ini...HAHA~


aku la tu kot salah guna WW..hehe

Afzainizam said...

oohhhh bezanya ko ngan dia dia lagi popular dari ko .... ko no 2 selepas dia... hebat jugak ko kan...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy repair door trim kereta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!