Monday, May 7, 2012

Majlis Kahwin Faizzin dan Rosnainie, Bandar Tun Hussein Onn Cheras

Faizzin dan Rosnainie

Sempena hari perkahwinan best pren kitaorang entry ini ditujukan khas buat beliau yang sudahpun bergelar Puan Rosnainie.. salah sorang bunga yang selalu berada dalam 'group lunch hour' kitaorang kini telah sah menjadi milik En. Faizzin.. tahniah my sweet friend.. selamat pengantin baru, semoga berkekalan ke akhir hayat..

Lepas ni tak boleh dah nak bersuffle suffle sangat yah.. nak join kitaorang panjat bukit bukit kat mesia ni tak boleh suka suka hati dah, keluar rumah kena mintak izin dengan suami.. jadilah isteri yang taat ok.. maintain beauty and rock as well as kpop and not to forget belieberrrr... ohyeah !! hahaha..

Disebabkan best friend, kitaorang datang pada hari Kid dinikahi dan di hari persandingannya, lima dan enam haribulan.. alaa lagipun dekat ni aje kat bandar tun hussein onn cheras..

Awal awal ada orang tu dah bagi warning "awas kalau tak post dalam blog!!" hehehehe.. ok fine.. ini dia more pictures keluarga dan pasangan pengantin, dan kitaorang pada hari pernikahan dan hari persandingan Rosnainie dan Faizzin.. dan dan aku sebut banyak kali 'dan'...

aku dan markido

azrul dan kid

kak danti sebagai mak andam bersama rosnainie

marhani aka marmakjemah dan markumi bersama markido

nangis nangis dulu.. adik adik kid dan mak dia..

akad nikah.. faizzin

rosnainie sah menjadi isteri faizzin.. hello adik kid kat belakang hahahaha..

--------------------------------------------------------------------------------------------------

alolololo... sweet je pasangan pengantin 

potong cake

ehem ehem tangan tak lepas hehehe..

ini la dia geng lunch hour 


antara staff mafc yang hadir 80% tak kahwin lagi hahaha.. ramai lagi yang tak masuk.. malu malu kucing mengkali, yang lain dah balik...

Aku dah boleh agak apa yang korang nak komen dalam entry ni.. jawapan aku, hujung tahun ni kot.. tapi tak tahu dengan siapa hahaha...

27 comments:

eyqa amin said...

ha3 xp
siryesly, mmg nk tnye pown..bila koe nye turn la abu? jual mahal sgt kowt ngkoe nie.....kah3

Ezad Skytech said...

haha...baru nak tanya lagi...da bagi jawapan dulu da..haha~

kalau buat entri pasal ni mmg ko kena ready jawapan tu...heee~

btw..selamat pengantin baru buat mereka berdua..(^^,)

Cik Yatt said...

amboi nk kawen gak..haha

syafiqakarim said...

kalau da selalu pegi majlis kawen,
pasni mesti kau lak bu kawen.haha

Woofer Storm said...

gambar cool2 bro..layan^^

#lain kali ajak la sy sekaki^^

-SUPERGIRL- said...

cantik gambar . tak bace pon . komen je . boleh ?

EruzuLiyana said...

tgk org kawin mesti jeles menguasai sanubari. ha ha ha

eddy syrol said...

kalau kau kawin d mana?

lieynanilaz said...

nasib baik kamu dah jawab sebelum diaju soalan cepumas..hehe.

YOUsoF said...

Bukan adik Kid : Hello bro.. ;D


Bahagia je rasa kalau letakkan diri kat tempat pengantin lelaki.. hahah


Semoga diaorang berbahagia ke akhir hayat insyaAllah..



*Beduk tu benda alah kayu yang bila diketuk akan kuarkan bunyi. Biasanya dekat masjid (untuk umumkan waktu solat).

Beduk diketuk tu nama buku. Kau try cari la Abu, baik punya buku tu..

[sutera kasih] said...

bestnya tgk org kawen..abu bila ko pya turn?

syakey said...

amboih abu. aku tengok sekarang kemain menjadi jadi asyik berkenduri. ada mintak tips tak kat pengantin? ada ambik berkat tau? mana tauu kot kot hujung tahun boleh la aku nampak entri knuri abu dekat blog kauu ni tajuk aku terima nikahnyaaaa. awww :P

Hanif said...

Selamat pengantin baru untuk kawan hang..
Very sweet!!!
Support me by Daily vote me for blogger of the year

xila riston said...

btho umah lama den kot...rindu....mana gambaq makanan? hahah

sha my heart said...

wah, tulus mulus betul muka pengantin lelaki tu. jeles aku, kulit dia bersih tanpa noda.

abu jom kahwin dgn aku. Hahaha~ kang ada yg kena hempuk.. ekeke~

Ninaaa said...

weh pengantin perempuan tu nmpk mcm seorang yg rock ah!

adan said...

hahahahaha. aku ketawa ayat terakhir.. aku agak kau ni ada sixth sense bro.. hahaha

tasnimsahaja :) said...

baju pngantin warna ijau tu cntikkk ~ :)

Nafisah Ruslan said...

tahniah kepada pengantin :)
insya allah ade jodoh, mesti turn awak pulak lepas ni :)

ciK LyndaWawa said...

pengantin sama cantik sama padan.....

Afzainizam said...

Baraka Allahu Lakuma wa Baraka alikuma
Wa jamaah baina kuma fee khair.
Barakallah hu lakuma wa baraka alikuma
Wa jamaah baina kuma fii khair..


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy repair seat kereta berlubang

Adylia Qarissa said...

semoga bahagia hingga nafas terakhir untuk pengantin...

amna said...

tahniah..
semoga berbahagia ke hujung nyawa. insyaAllah :)

cimöt said...

seronoknya dah kawin..member aku pon dah ramai kawin..jeles..

Aien Alien said...

belum bertanya dah bagi jawapannn...betul la kau ni abu..hehe

sha my heart said...

Checked. Ok je. Mgkn sb bl0gger.com kan baru tukar setting bebaru ni. :-)

hani said...

waahhh...aku semangat nak kaweenn!!! semangat semangat!!!

dia sudah. anda bila lagi??
kehkeh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!