Saturday, June 11, 2011

Lawak Lambok

Banyak banyak komen dalam entry aku yang ini.. aku agak tertarik dengan komen daripada Ain Zulaikha, pasal auto play video.. sebenarnya betul la, bukan video jak, lagu adalah yang paling banyak di autoplykan dalam blog.. dah la consume size pastu bikin slow lagi masa load..

oh kat bawah ni lawak daripada Lambok..
Main forward forward email kat opis untuk mengurangkan stress, ada kawan forward gambar ni kat aku.. lucu jugak lawak ni.. aku nak share gelak dengan korang, klik gambar untuk pertumbuhan yang sihat.. keh keh keh..
  

25 comments:

adwafarahin said...

hahaahahaha x bole blah

syrupmasin said...

wuahaha..cehhhh..

Shamsuddin Amin said...

wakakaka...

HonEyBuNNy said...

hahahhahha.....adoiii la..hehe

Cik Amy said...

aish, tao tak pe, sebabkan blog mcm tu la y wt berokbeng ni cpt je hbs limit, pastu bile dh smpai limit, terkedek-kedek sambil muke mcmni :( time BW...

adoi...kalo y ada autoplay video tu, cik amy just tunggu shoutbox muncul je, tinggal link dh blah...miahahahaha sekurang-kurangnya ada gak kesan tapak kaki yang tinggal :p

*cartoon : nasib baik la aku bukan anak kau..hahahaha

Cik Amy said...

eh..terlupa plak.,nk sgt ye ...nah klik

http://fatinaimie88.blogspot.com/2011/06/undi-anda-amatlah-bharga-dan-bukanlah.html

dan tlg vote :p miahahaha

jgn mrh ye abu heeeeeehe :)

Miecyber said...

Kelakar nyer kartun tu Hahahaha

Kesan Malaria melalui hand phone
Di Mana Ada Kemahuan, Di Situ Ada Jalan...
Bangladesh VS Vietnam

chemay said...

jangan lah letak lagu dalam belogg...
pelishhhh....
T___T

tak paham ape motif letak katun makan kfd tuh?
jajaja

~SaL IjOu~ said...

ahah..aku kat office dok berbalas2 gossip kat email..pastu cc geng2 kepoh..lupa jap stress..hihi

Aisyah Aina said...

nasib baik bapak aku tak macam tu..hahaha

ABU said...

adwa:kan..:)

masin::D

udin:kakakakakka..sombong!!

honey:keh keh keh

amy:sabo je la..oh tak dapat nok vote, baru abu ingt, abu dah deactivate fb abu.. tak nak on buat masa ni..:D

en cyber::D

chemay:hahahha. oh katun tu tuk kita gelak..hahahhaa

ABU said...

sal: hahahaha kitorng cam tu la jugak..tapi kadng2 sibuk sgt tak sempt nak buka semua email.. ceh!! bajet workaholic hahahaha

aina: ish! ade ke bapak orng mcm tu..hahaha tk blh bela..

Cik Amy said...

amboi..smpt hang buat2 lupe ye?lepuk laju2 bru tao haha :p

cayob said...

tu lah..kalau boleh blog tu ringan 10MB jak...hahah..baru laju

tia @ Ini Kisah Tia said...

haha . ada bapak cenggitu ? memang mintak pelempang . bhahahaa ;)

leya said...

haha..kemain posing bpak die smbil mkn kfc tu..xhengat

faiz said...

heheh..siap peluk nagis2 lagi..last sekali mkn senyap2 dlm bilik..

amna said...

sampai hati dak ayah ni..
*mati2 nak nages baca, sekali.. ~.~''

miss lady said...

bapak sapa la nihh...hahaha

mushroom said...

aku pun x ske kalau camtu

deeya said...

eh jap ! kalau KFC tu Kentucky Fried Chicken .. tapi kalau KFD ?? bhahahah ! ayah yang sngat mulia =)

Abu Huzaifah said...

wooWW!! KFC... sungguh mulia hati ayah..hikhik... :)

liyana said...

mulianya hati ayah dia..haha
nsib baik xde ayh cmtu..haha

amir aizat said...

haha sumpah xbleh blah la abu nii,haha

YOUsoF said...

Kahkahkah 'comel' betul sikap ayah tersebut!! ;D

Anak diorang salah sangka sebenarnya ayah diorang melantak KFD bukan KFC. (Lambok tak pasan kot)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!