Thursday, July 18, 2013

Selamat Hari Jadi Kepada Diri Sendiri

Saya ingin mengucapkan selamat hari jadi kepada diri saya sendiri..terima kasih kepada Allah swt diatas semua kurniaanya..rezeki ini, keluarga dan rakan rakan serta kenalan yang baik..

Terima kasih juga kepada semua yang memberi ucapan selamat hati jadi di facebook, instagram, twitter, WhatsApp dan juga melalui pesanan ringkas sms..amin ya rabbal alamin dengan doa doa kalian..

Saya juga mendoakan semoga kita semua sentiasa mendapat barokah dariNya..dimurahkan rezeki, dikurniakan kesihatn yang baik..selamat dunia dan akhirat..

Thank you Allah.

11 comments:

Nys Anis said...

weee ., happy bufday !! :D sorry kalau lmbt ^_^

Ash Give said...

Tak lambat..hari ni la 18hb ;)

Mek Onie said...

selamat hari tua abu :D

adda syuhada said...

happy berday...semoga dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala dalam kehidupan...

Syazana Zainn said...

zhu ni shengri kuaile!!!

ni kali ke 3 aku wish kat ko ni.

haha. k memandangkan beday ko jatuh bulan pose

open table la utk iftar weh

hihi :p

dear xila said...

happy belated bfday!! dah tua rasa macam syok wish kt diri sendirk kan huhuh sbb kita lebih besyukur kot ;p

Mashitah Rosli's said...

happy belated birthday mr.abu...hihi..semoga hari2 seterusnya lebih baik dari hari ini...insyaAllah...

the malay male said...

selamat hari lahir, semoga dipermudahkan segala urusan

tenku butang said...

hai.. salam kenal,
follower no.1156
done follow sini,
jom follow teman yea..=)

http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog

HeNRieTTa JoSe said...

Selamat Hari Lahir (backdated)

Farha IbuCergas said...

Happy Birthday!!!



Artikel terkini...Ubat Sakit Sendi Shaklee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!