Monday, November 26, 2012

Durian Crepe: Pengedar Durian Crepe



Ha! finally aku dah makan durian crepe yang famous tu.. ntah tetiba je durian crepe menjadi sebutan ramai di dalam internet ni.. aku tengok orang upload gambar di sana sini twitter, facebook dan blog, emmm nampak sedap..

Kebetulan pulak hari ni aku pegi menghadiri Seminar The Sustainable of Malaysian Agricultural Food Safety and Security kat MAHA2012 MAEPS Serdang.. so adala benda durian crepe ni jual kat situ, aku pun beli lah sekadar hedak mencuba, maklumlah curiosity tinggi nak jugak try sedap ke tak benda ni..

Pada aku bagi pengemar durian mereka pasti akan menyukai durian crepe.. mula mula ingatkan benda ni kena goreng atau rebus dulu sebelum dimakan.. rupanya ngaaap! macam tu je hahaha

So tolong peniaga bumiputra, bagi sesiapa yang nak merasa durian crepe ni.. berikut adalah alamat yang tertulis pada pack gambar di atas: Yummy Yellow (Durian Crepe)
Mum's Rich Food 
No.69 Jalan Pulau Lumut U10/76C
Taman Alam Budiman, Sek U10
40170 Shah Alam, Selangor 
Tel: Halim 017-2358535, Asma 0192-2710137

Kalau nak belajar resepi cam mana nak buat durian crepe ni, sila pegi ke blog cik epal, baru je google.. dia dah buat entry pasal ni jugka rupanya..emmm patutla durian crepe jadi famous.. blogger punya kerja rupanya hahaha

ps: habis makan durian sendawa bau macam haram...
ps: esok esok baru update pasal pegi maha hari ni..penat la
ps: I love you

Tag: Durian crepe sedap, mana nak dapat durian crepe, cara cara nak buat durian crepe, menjual durian crepe, sedapkah durian crepe, resepi durian crepe, durian crepe famous, penjual durian crepe, durian crepe bali kat mana

8 comments:

faizfiraz said...

Memang best pun.. cara buat pun senang.. sebenarnya orang kita ni kreatif.... cuma sedar xsedar jer...

Ash Give said...

tu la.. masa pegi kat MAHA banyak sngt product IKS pengusaha bumiputra.. tapi sayang tak banyak yg masuk market.. orng ramai lebih suka beli product2 yang famous.. tak tahu mana silapnya.. maybe promotion kot..

Syazana Zainn said...

aku x suke durian, smpai muntah2 aku smlm sbb parents aku borong durian selongok rm10.pfft

Ash Give said...

rugilaaa jdi orng hahahahaha

hiraz said...

xpnh rasa lg durian crepe ni... nanti2 la bila ade kesempatan..he3

meisnani said...

sedap giler ke ?
maafla sy ni hantu jugak mkn durian ni.. smlm pun ade comment tggl link pasal durian creepe ni.. nak try lorhhhhh

[sutera kasih] said...

mmg sdp ka tu crepe durian? smua pun post psl crepe durian..

Ash Give said...

sedaplaa aku suka..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!