Saturday, October 1, 2011

Enjoy The Royal Treatment With Magnum Free

Tengok iklan Magnum nuffnang dalam blog ni pun aku seperti merasai kehidupan diraja, royal, golden mewah dan eksklusif berpanjangan.. sigh!! hahaha..

Semalam bos baru dipartment kitaorng dah masuk.. dan dia bagi kitaorang aiskrim Magnum Almond free.. dan seperti yang di khabarkan rasanya memang emmm.. dan aku suka.. dan aku nak lagi kalau ada.. dan.. dan..

Aiskrim Magnum daripada chocolate Belgian dilancarkan awal bulan sembilan hari tu.. tidak dinafikan even harga dia agak mahal sedikit, RM 3.90 sebijik tapi ia berbaloi bagi aku.. coklat retak yang lebih tebal didatangkan dengan tiga varian iaitu Magnum Classic, Magnum Almond dan Magnum Truffle membangkit selera untuk "merasai pengalaman diraja".. over tak ayat aku, pengalaman diraja!? hahaha.. Enjoy the Royal Treatment..

Boleh didapati di merata rata tempat kedai, mall/ KB mall yang ada peti ais Walls dalam malaysia ni.. pegi la beli.. sedap dowh haha, multipacks mini Magnum pun ada jugak, tak silap aku harga dia RM 9+, isi dia tak ingat berapa ..

Aku punyala terpesona dengan container lori Magnum yang lalu lalang kat atas jalan raya tu, tengok macam peti harta karun je bergerak.. tak tahan, hari tu aku ajak member pegi berMagnum.. tapi tak done sebab setengah jam kitaorng tunggu kaunter kat tesco puchong masa diorang tengah tukar shift.. malas kitaorng terus bla.. malang sebab peti ais dia tu berkunci.. takut kena curi la tu..

hanya tinggal batang kayu Magnum, ais dia aku dah kerjakan, esok esok nak pegi beli..

Untuk maklumat lanjut sila klik iklan Magnum jika korang nampak terbang terbang dalam blog ini..:P

30 comments:

Umie Artoqiemie said...

bila la aku sebatang.. nyum3.. sodapnya eskrem ohsem tu..

adwafarahin said...

mkn aiskem x ajak woi! hehe

Fara E's said...

aku tak mampu nak beli , sobsob

eddy syrol said...

ok sedap..........!

adan said...

kenapa ko nda letak pic ko sedang jilat eskrim? baru seksi.. hahaha

dill said...

ok abu. sile blanje saye. mau aiskrim juge!

dill.

Syazwan Che Deraman said...

demn..awek aku ada cakap pasal icecream ni.

aku je yang tak makan lagi.
dah ramai yang cuba..

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

sila belanja wahai pakcik abu..haha..

Eh, tak pegi open house lagi ke minggu nih? *oh, fee lupa, raya dah abiss ;p

HAHA, tuh yg makan ais-ke-lim je..kan?kan?kan? kan ABU?

ABU said...

damn you fee...hahahahahaa

YOUsoF said...

Aku belum dapat merasai pengalaman diraja ni lagi.. Harap² aiskrim ni tak habis awal.. ;D

Afzainizam said...

aduhhhhh tinggal batang kayu ajerrr.... layan beb aku dah try rangup beb... rasa nak beli lagi lahh


Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
stesen minyak dan petrol pilihan anda

[sutera kasih] said...

ni kalo nuff x bg BE eskrim ni kan, mmg apala ehehehe

amy syahirah said...

sedap ke weyhh??smpai tnggal kayu je . meh blanja aku sbatang derr .

alif haris said...

minta r sikit bro ..hehe .. mantap eskem tu ye .. :D

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

pergh..ko pny explaination mmg bt aku terliur la bu.tp sbb mkn aiskrim la aku diarrhea hrni.

Lieyly ︱ Alia said...

oitt abu belanja lahh...

Anif Abdullah| AA said...

saje wat aku teringinnnn mkn ah! haha.. aku dpt 'merasai pengalamn diraja'tu :P

anamizu said...

tadi aku bedal 2 sekali!
sedapp gile! hahaha






luv,
cik ana.

si tulip said...

gaye macam sedap jer.. hehe .

Ezad Skytech said...

aq baru cuba sekali je makan aiskrim Magnum ni...mmg superb la walaupun harga agak mahal sikit...tapi berbaloi2...hee~

adidahzubir said...

magnum magnum ni aku tak main.
biasa baskin robins jee ~

Bro ahmad said...

magnum nombor ekor tu sama nama ehh..bila boleh belanja bro ni.

ABU said...

yaiii eksen ko sana hahahahaha
BR dah bosan...lululu..

ABU said...

bro ahmad: hahaha bila2 pung boleh :D

Saiazuan said...

lama la pulak wa tak mkn eskem~

schaze zainn said...

yg choclate trifle tu pon sodap gak tau..haha

aku dok batuk2 pun siap bleh balun 2 ketul eskem ni.

sume flava aku dah try..muahaha

ABU said...

aku baru je balun yg truffle..tapi aku suka lagi almond, aiskrim vanila bersalut coklat retak tebal dgn taburan badam ranguP..nikmat trasa daripada gigitan pertama..sehingga jilatan yg terakhir.. Hahaha..

amny said...

macam best jeee.....xpenah rasa lagi..:D

meaw said...

dapat BE letew :P

ciK LyndaWawa said...

nak aiskrim jugek..=]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!