Saturday, August 27, 2011

Official Ucapan Selamat Hari Raya Aidilfitri Daripadaku


Dikesempatan ini aku ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada rakan rakan blogger dan facebook semua.. Maaf Zahir dan Batin.. batin? adakah? hahaha..

Rakan rakan blogger yang sudi bersahabat dengan aku yang tak seberapa ni.. dah la tak best, tak fofular pulak tu..hahaha.. dulu mula mula berblog ingatkan tak de orang nak kawan atau nak baca entry aku, ya la dah la entry ntah apape kan.. walaupun follower tak ramai mana, tapi aku ada ramai sahabat sahabat blogger yang baik.. makin lama aku kenal korang makin aku sedar traffic yang tinggi taraf retis bukanlah menjadi keutamaan bagi aku.. korang semua memang awesome.. sepenjang aku menysuan kata kata di ruangan komen, shoutbox, entry atau di fb, mungkin ada diantaranya yang telah menguris hati korang, ya la aku ni kadang kadang main lepas jak kan.. so di kejahuan ini dipisahkan oleh laut cina selatan ataupun tidak, aku ingin menyusun sepuluh jari memohon kemaafan daripada korang..

Rakan rakan facebook yang hampir 80% daripadanya adalah orang yang pernah aku temui face to face dan telah menjadi sebahagian daripada sejarah hidup aku, juga aku ingin memohon maaf zahir dan batin.. korang mesti dah tahu perangai aku macam mana kan.. so, maafkan la ya, raya kita kosong kosong ok hehehe.. dan korang semua memang superb superb belaka..

ps: internet kat LD ni tak kuat, payah gile nak terjah blog korang.. connect putus, connect putus, connect putus, putus con**.. sigh!!

45 comments:

amna naziha said...

HAPPY EID MUBARAK!
huhuhu.. nice pic ^^

cucu umie said...

salam syawal bro..semoga semuanya berjalan dengan lancar..jgn lupe bawa oleh dripada sabah yer..heheeh

Rtp Farra Arisha said...

wahah..segak berkacamata hitam lagi!! :)

anyways, salam syawal in advance. mohon ampun maaf zahir dan batin ya :D

EkaBukanMakcikKau said...

aku pon nak mintak maaf ahh kat kau sebab aku ngan justin bibir terngumpat kau tadi . aku cakap kau hensengg tapi die cakap die hengsengg lagi dari kau . kau maafkan je loh die , die kan justin bibir . hhahahaa

nub said...

solamat rayo bhaiii

cik najihah said...

selamat hari raye..
bersayang blog cuti raye

Edy Fee said...

sama la kita bro! maaf zahir batin ye

cayob said...

ye lah, selamat haro raya abu!!...ko tu jangan nakal-nakal...haha..puasa dah nak habis ini....hehe

kucung-kucung ye~

sleeping_maniac90 said...

selmt hri rya abu...
huhuhuhu

yatie Awang said...

selamat hari raya juga Abu, sama2 kita bermaafan

syrupmasin said...

perghh gmbr..haha..slmt raye :D

Shamsuddin Amin said...

slmt raya pak abu....^^

adwafarahin said...

abu! selamat hr raya jugak jgn mkn byk2 tau abu! :)


gmba mmg stylo mylo gila :P

nas said...

selamat hari raye abu
ceh.. stylo la ngan spek mata hitam n edit2 gambar biar nampak cun!
haha
jeles aku xsehemsem ko
hahaa
:P

http://nash121.blogspot.com/2011/08/info-lagu-lagu-raya-yang-korang-perlu.html

Azham Vosovic said...

hehehe, selamat hari raya ABU... ada kawan saya suka tgk diri awak yg sekarang... sekarang dia sedang menggemukkan diri menggunakan cara yang awak kasi dlm blog tu dulu hahahaha

ArulchelseA said...

selamat hari raya maaf zahir batin jugak bro...kih kih kih

Mohd Izzar said...

selamat hari raya bro~~

Fathiah Hamim said...

ensem la konon dalam gamba tuh? =P

samat ari raya! minta maaff

Puteri Iqa Izyan said...

selamat hari raya ^_^

Aisyah Aina said...

selamat hari raya wehh...

maaf ;)

Hans said...

selamat hari raya wehhh
raya elok2
:-)

muhamad hanif said...

wooo,

macm retis lah gmbar kau ?!


selamat raya abu. ok bah kalau ko.



HAAHAHAHAHAHAHHAAH

Anif Abdullah| AA said...

selamat hari raya abu..^^
maaflah kalau ada salah n silap..rasa xde kut.hehe.. :)

alif haris said...

slmt hari raya juga abu :)
slh silap harap diampun ya ^^ hehe

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

ambuiihh, tak menahan berkaca mata ... hehe..

Same jugak Bu, aku nk mintak maaf jugak..hehe..aku pn slumber badak jugak berkata-kata..

Salam lebaran okay.. nnt balik semenanjung aku nak oleh-oleh..hikhikhik..aku ta penah pegi SABAH Bu.. :D

schaze zainn said...

selamat hari raya abu!

even baru je kenal ko, tapi aku dapat rasakan yg ko ni org baim tapi giler..haha xP

Nurnajwa said...

Selamat Hari Raya ABU!

Maafkn semua salah kte tau ;)

[sutera kasih] said...

wahhh sempat lg buat lawak d hjg entri haha...bah, nnti kita gtau menteri berkaitan di LD tu suruh kasi upgrade internet :P

selamat hari raya bang buuu..maaf zahir saja la kan hehe

ChaCha said...

selamat hari raya!

akoo pae said...

hehe time kaseh la sbb cakap aku awesome.
=p

slamat ari raye abu.. =)

APAN said...

selamat hari raya gak la wahai abu....musim perayaan mungkin jadi gitu la kot conection :)

bunga said...

selamat hari lahir dan merdeka..maaf zahir batin..

ïêmå å¢klê§ said...

xraya lagi dah pakai baju raya

selamat hari raya ^_^

dill said...

Abu! Salam Aidilfitri!

dill.

zazaw said...

selamat hari rayaa

:)

~SaL IjOu~ said...

Salam Aidilfitri Abu!~
Moga lebaran kali ini membawa lebih erti~ =)

gedek! said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin, abu!

^baju kurung^ said...

selamat hari raya abu!
oyeah~

ena meina said...

slmt ari rye abu :)

Lukman said...

Selamat Hari Raya & Hari Merdeka Abang Abu :)

apik pehe said...

power gambar dia..salam aidilfitri boh..hehee

hanjila said...

salam aidilfitri (:

chemay said...

abuuuu!!
selamat hari rayaaa.
maaf zahir batin eh?
:)

Miscellaneous Smiles said...

selamat hari raya maaf zahir batin abuu..=D

NARDtheNERD said...

selamat hari raya abu.
nak duit raye,
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!