Tuesday, June 7, 2011

Gaun Kondom

Macam la tak der kain kan.. kondom dibuat baju..hahahaha
Tapi sekali pandang lawa jugak gaun dia kan keh keh keh.. pompun kat Malaysia ni, korang nak pakai tak gaun ni? pakai la pegi annual diner hahaha.. gile gempak, tebaik wokk!!.. tapi aku rasa bekotak kotak jugak kondom nak beli ni.. gile banyak..  pelbagai saiz dan perisa, siap buih buih lagi.. macam macam ada.. keh keh keh..



30 comments:

syrupmasin said...

fuyoooo

ayie said...

fulamak stylo la..hehe

rara pinkmafia said...

hehehhe boleh buat wedding dress ni.

Aisyah Aina said...

lawa la! mana nak dapat ni ? haha :D

adwafarahin said...

fuyooooooo!!! gilak seyhhh hahaha

amna said...

haha. x hingin nkk pakai.. gelimat ;D

**::CIKNUURUL::** said...

kreatif,.tp xde maknenyer kalo org melayu pkai ni,mmg gile la,.hehe,.

Syuxer said...

ahhaahh kondom jadi tema plak..eii geli weh..hope itu kondom yang baru..kalau tiruan...oh no!!

Siti Mashitah Saidin said...

selain wat baju, ianya boleh digunakan untuk pelapik remote tv.. aku tgok dlm mana ntah.. apa la...

iKhRam said...

kadang-kadang manusia nie kan, nak cari kelainan,, sampai sanggup buat yg bukan2... tp idea kreatif ini tak siapa pun boleh halang..

YOUsoF said...

Bagus gaun kalis air camni..

cantekk said...

abu ni mmg nk kna pelempang nih ;-D

Pijahh' de-Arr said...

frst time tengok kondom nihh..~~

cun gile ~~

dill said...

warna warni lak tu. mcm2

dill.

Emilia Emira said...

nie memang terlebih kreatif daa laa..cantik plak buat tuh..

A M E ! said...

waaa . santek santek . kembang kembang bagai haa . :)

tia @ Ini Kisah Tia said...

haha ! ni gilos punya keja . siap buat gaun . bhahahaa . weh ! lama sua kaw nda datang blog ku kannnn . yaa gitu lahhh . hehe XD

Tia Tak Berlenggang Bila Blogwalking

Imran nyambek said...

perrghhh style.

ïêmå å¢klê§ said...

macam2 la...
dari jauh cantik la..
kalau dekat, ee yarkkk

czueka zulaikha said...

ini pompuan melayu pakai ade yg kne cop mcm2 ni huhu.
but nice idea :) kreatif gitu!

bunga said...

cantik laaa...:)

Fyqa said...

what a jerk.

mremang aku nengok. muahaha

NARDtheNERD said...

fuyoooo. yang kuning tu cantik siot.
hehe.

:P

miss.Addin said...

banyak kegunaan kondom ni HAHA

Dayana Nasir said...

bile dah terlampau kreatif gitu lah jadinyeee

adan said...

kreatif melampau-lampau! kah kah kah

chemay said...

eeeeeee

khairul akmal azman said...

mmg terbaik.
mane nk dapat stok ni?
hehe

Ayie said...

warghhh.. lucah.. hahaha

Cik Mira said...

errr wut theeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!