Monday, June 6, 2011

Gambar lucu kanak kanak di kedai gunting rambut

Panjang jugak tajuk aku ni.. padahal nak tunjuk gambar jak pun hahaha.. selamat tengahari, dah lunch ke belum?.. belum? mari sini aku belanja makan NGK..

Keh keh tengok tu.. lucu jak budak budak kalau rambut diorang kena potong.. aku kalau masuk kedai gunting jumpa budak macam ni mesti rasa nak gelak jak..
jom gelak dulu hahahaha..






26 comments:

Aisyah Aina said...

haha...comel je....ABU pon mesti macam ni jugak XD

ABU said...

hehe dulu la kot.. skrng ok dah..:D

Pijahh' de-Arr said...

huh mcm skit je gunting rambut..=)

syrupmasin said...

wuahaha..gile comel :D

lilypelangi said...

haha . comel nye budak-budak . suma takut . ahak !

chemay said...

kesiannnn..
(teringat time kecik2 dulu, chemay pon nangis bila nak kne gunting rambut)
hahah

cucu umie said...

haha..okay ayie tak pernah mmc gitu..hoho

cantekk said...

gambo last paling best!!!!! hahahaha ;-D

Anonymous said...

teda idea lg ka mau post di blog???
hahahahaha...^^

Regards, silent reader Kido.

rara pinkmafia said...

hehehehe knp budak kecik takut sgt nk kena gunting rambut kan.

SoutulMujahid said...

COMEL!!!

Anonymous: inilah idea beliau. sekurang2nya dah buat org hepi

ayie said...

ayie rasa dulu tak nangis kot.. sebab abah yang gunting..hehe

Ain Zulaikha said...

hahahahha tak lucu lah, comel ade lah..

mushroom said...

haha comel seh..
aku dulu pun kalau time mak aku gunting rmbut mst ngs haha

miss.Addin said...

haha adik Addin yang kecik memang takut potong rambut :)

ekin alias said...

comel jak budak2 ni bah!~

zati embong said...

haha.mana xcuak kalau dia botakkan kepala.haha

NICK IRFAN said...

hahaha sian

amir aizat said...

haha sumpah comel mcm anak2 babah,hehe

amna said...

penuh perasaan dak2 kecik ni nak kena potong. padahal rambut je.. hahaha..

sudeh said...

cutenya weeytt !
ghee
teringt kat member aku sorang nie, dye kecik2 umo baya budak2 nie fobio potong rambut
asal potong rambut jea mesti pengsan.
haha

Cik Miza said...

abu gelakkan budak2 potong rambut sebab time abu budak orang gelakkan die. huhuu.. betoi x?

YOUsoF said...

Abu, nasib baik tajuk ko tak camni..

Gambar lucu kanak kanak di kedai gunting rambut Pak Cik Sahak di tengah Bandar yang sesak..

Hahaha.. gambar bawah paling cool! ;D

cik sakdi said...

comel la budak ni. tu x tengok budak kat doktor gigi lagi tu. hahahah

cik sakdi said...

comel la budak ni. tu x tengok budak kat doktor gigi lagi tu. hahahah

A M E ! said...

saya suka yang last ! BHAHAHA :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!