Tuesday, May 31, 2011

Blog aku berat

Aku kan kalau orang masuk dalam blog aku, seboleh yang mampu aku akan membalas kunjungan korang, dan aku sangat menghargai jejak yang korang tinggalkan.. unless aku tak sempat, busy dengan kerja kerja yang lain.. aku yakin korang pun macam tu jugak kan..

Sebab tu mintak mintak la aku tidak teperosok dalam blog blog yang berat.. macam mana blog yang berat tu? kalau korang letak banyak sangat widget, segala macam yang terbang melayang layang, salji salji dan macam macam lagi... ha yang tu la dia.. memang la nampak lawa kan.. tapi..

Lagi satu, aku paling suka kalau ruangan komen tu kuar dalam bentuk pop-up, dan tak de verification.. uh! aku rasa macam nak gigit gigit je blog yang kena double load.. lagi teruk kalau dah taip message, tiba tiba kena letak kod verification pulak.. arghhh.. ada satu tahap tu aku gigih je nak letak komen kan.. tapi..

Sebab tu.. aku harap korang tak kecik hati kalau aku langsung tak tinggal jejak dalam blog macam tu.. sebenarnya aku masuk dalam blog korang..tapi banyak aral melintang, masuk gitu gitu je, pastu kuar balik.. ok, salam ukuah.. nama saya Abu,...ah ah abu  :D

adakah aku perlu samak blog aku ni sebab letak seekor anjen kat sini hahaha..oh! kasihan delou, keberatan dia mengangkat batu bata..

22 comments:

chemay said...

chemay memang lemah betul kalau semangat nak komen2 then tuan belog tuh tak buad pop-up window.
stress je kne loading sampai 2 kali..
-.-

Pijahh' de-Arr said...

doq tu melintas je tuu..~

=D

cik najihah said...

agk la..kadang2 tension gak

adwafarahin said...

abu sila jujur yer..blog adwa berat x?

sbb adwa dok merungut blog org lain berat2, skali blog adwa yg berat..malu den hahaha

ABU said...

blog korang semua ringan2..cuba cek dlm blog tia@ini kisah tia..

dia paling pakar kalo pasal blog2 yg berat ni..hehehe

dia tahu sapa berat sapa tidak..hebat kan dia..:D

cayob said...

ringan bah blog mu abu...macam kapas hehehe......

syrupmasin said...

haha..ta habis2 dgn lagu kau ah ah abu tuh..haha

cik najihah said...

da lame follow :)

nfdeeda_zubir said...

blog berat mengikut berat owner mungkin....

Syuxer said...

blog abu ni x berat mana pun..heheh..ok je..

kes verification,pahtu tunggu pengesahan dari admin tuh perghh boleh senak mata,jiwa dan tangan heheh..

faiz said...

blog aku berat tak...blog ko ok je..

apik pehe said...

hehhee..apik pon jeng gak kalau 3 kali kena refresh untuk komen..hehe

Siti Mashitah Saidin said...

hahaha... yg den tau, 100KB keatas, berat tuh.... kena slalu timbang

*blog sy berat tak?

ïêmå å¢klê§ said...

aku rsa blog aku xsampai 1kg pun..
hihi

bunga said...

bunga pun sama xsuka sangat komen yang ada verification..sbb kadang2 line umah slow..hehe..tapi kadang2 malas nak pk..heheh..ikut selesa di blog jer..

Azren Aida said...

idea yg bgus..thanks abu.:D

deeya said...

aku pun pantang masuk belog pelik2 nie .. kotak komen ade vert. tu okey lg . tp ngah syok2 nak komen tetibe menjajau cari butang komen tak jumpe2 .. fuhh ! pasrah ..!

belog aku berat x ?? jujur !

miss.Addin said...

hee blog ni okay je :)

macam mana nak tahu blog berat tak?

haha

ABU said...

korang korang semua...blog korng ringan jak..biasa2..kalau aku selalu masuk maksudnya ok latu...:D

nak tahu ringan ke tak..korng try la cek kat blog tia@ini kisah tia..:)

cik azeya said...

blog aku tak selalu masuk, maknenye berat kan? -_-

cantekk said...

157.87 tu berat bebenor tak?

ABU said...

cik azeya..tak selalu masuk ke? selali je kot..:D

cantekk..em..tak tahu la, tak berat la..ok je kalau masuk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!