Thursday, April 28, 2011

Blogger bajet pemes

Dua hari dah aku tak update blog.. rasa mcam seminggu dah kotak kosong ni senyap.. hahaha... bajet blogger tegar..cit!! btw, terima kasih korang yang berkunjung kat sini..

Busy la dua hari ni, tak sempat nak update blog, balik lewat penat sebab ada training... ada jugak buka tengok tengok.. tapi nak bw memang tak sempat.. ni baru nak membalas kunjungan... adoi! bajet pemes again..hempuk sekali....

Ni aku attach gambar aku petang tadi.. gambar kenang kenangan konon masa training buat farm audit tadi. ah! kecik je aku kat tengah tengah.. kena tendang oleh orang sebelah memang aku terus tepelanting masuk longkang.. hahaha..

20 comments:

adwafarahin said...

terserlah ke-kecik-kan kamu tuh ye

*abes BM aku, rosak2! haha :P

Shamsuddin Amin said...

laen kali klo nak amik gambo tu
amik sorg2... haha

biar kecik...
asal bijak... ^^

GiveAsh said...

hahaha..laju je korang dua ni

adwa..tu la baca je entry budak sabah..kan bm dah rosak..hahaha

@udin..bijak la konon..btw weekn ni aku mau gi bagan lalang..jalan2 cari makan..huhuhu..jgn jeles hahaha

putupiring~ said...

giler kecik...x sgka..hehehehe
xpe nnt nak kwin cri wife yg tggi tau..kate org tua2 murah rezki =)

GiveAsh said...

@yana.. dah la kecik, ko cakap lagi aku gila.. sampai hati..hahaha

Shamsuddin Amin said...

tapi sabtu ko jgn nak lari...
jaga ko sana...

Ayie said...

minum la susu anmum.. mesti ko besar nanti bro.. ^_^

adwafarahin said...

wahaha abu..adwa konpem cekap dan berwibawa..dean bab kutuk abu no 1
agak kejam disitu

tula asyik bce entry abu n dean BM terus rosak haha *gurau2 je yep

uit abu g bagan lalang jgn lupe bw blk air laut sket..lama x rse air laut
LOL!

GiveAsh said...

@udin..aku kerja ba..bg tau jak si awie..sori..ko p la..ko kan ndak buat apa2 jugak..

@ayie..dah tak blh besar dah..minum susu sap apapun cam ni je la..haha
tak nak minum susu enmam..kang lain pulak yg besar..keh keh..

@adwa.. jgn pecaya sngt dgn din tu..dia kanya betul..btw, air laut aku tak nak ambek..air sungai kelang blakng rumah blh la..hahaha

Shamsuddin Amin said...

pandai la ko sana...
mlm bha juga...
x kan ko kerja 24 hour...
lagi pon 1 mei kan cuti...

H A N S said...

hehehe..ader aper pada size? yg penting hati..kan3?? hehe :)

cantekk said...

pendek duk belah tepi la,,
sape yg tukang susun ni? ;-D hihihi

combi said...

hoho..welcome back :p

Jue said...

alolololo.. comey nyer tuan blog ni.. hihi

NURUL NAJWA said...

ahar~ siannya blogger ni.. :D

MakWe MeraH JamBu said...

kecik jek ko abu..mcm ank semut api ^_^
bila nk bsr? :p

~Nabilah~ said...

xpe2...mkn calcium bnyk2...hehehe :)peace

GiveAsh said...

@udin..sori cannot go..

@hans..cam je kan, hati baik..:)

@cantekk..aku mmg nak duduk tengah..interframe kan..hahaha

@Combi..suka nama combi..happy blogging..:)

@jue..anda sbnrnya yg comel..lululu..

@hi najwa..esok aku send ok..dun worry.. dah alang2 janji kena la tunaikan kan..hehe

@hani piko..kecik je aku tengok ko dlm pic tuh..

@nabila.. minum calcium banyak mana pun dah tak blh besar dah..huhu :P

HajarRasdi [BdkKck] said...

haha.. xpe. kecik2 comel. =p

GiveAsh said...

hi hajar..
comel?..comot mungkin..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!