Tuesday, July 16, 2013

Berbuka Puasa Di Asam House Setia Walk Puchong

Semalam kami telah berbuka puasa di Asam House Setia Walk Puchong..k bye tu je aku nak bagi tahu hahaha..

Aku tak tahu nak tulis apa sebenarnya..nak cakap apa tu je la..yeeaah kami berbuka puasa bersama kawan kawan..dah lama tak buat entry makan makan..terus jadi bengap pulak..


Asam House.
Restoran biasa biasa je..tak de la grand sangat macam kat pavilion tu..kebanyakan makanan ala asian foods...menepati selera aku la..kedai dia satu ada kat depan entrances panggung gsc Ioi Mall Puchong wing lama dan yang terbaru dan terkini satu lagi kat Setia Walk kat Puchong gak..menjadi pilihan kitaorang sebab dekat dengan office, kena dgn selera dan tak mahal sangat..

Setia Walk Puchong.
Local business area yang agak high class dan grand..baru je bukak kat puchong ni..mungkin ramai lagi yang tak tahu..ingat nanti aku nak review dalam satu entry khas..tempat yang sangat wauuu ohsem..ada air sepanjang walkway kat tengah tengah di antara dua bangunan..dan lawa..

Kawan kawan office.
Lama tak ngeteh makan bersama sama dengan diorang..emm lama la kot..sejak bulan Ramadhan al kareem ni la..first time dalam bulan puasa kali ni kitaorang berbuka puasa bersama sema..hangout together gather..macam biasa la menggila kejap..haha

Selamat berpuasa kawan kawan.. :)


Tag: lepak dengan kawan office, gambar Setia Walk Puchong, Makan di Setia Walk Puchong, suasana di setia walk puchong, makan di asam house, iftar di asam house puchong, tempat berbuka puasa di setia walk puchong..

8 comments:

Zuan said...

hehe best la bro ^^

Khai♥Rin : anies said...

tempat baru ye? rs nyer dulu mcm x ada

Ash Give said...

zuan..bestilah best hahaha

Rin..dah namanya baru..dulu tak de..skrang ada hahahaha

Mashitah Rosli's said...

mmg best brbuka gn kawan2..lg2 perantau..terubat rindu kt family..chewahhh..hihi

Lea IsNawi said...

xde menu asam pedas ker?

hehe

Kancil 8349 said...

bestnya korang...jeles nie

Syazana Zainn said...

nampak sedapppp!

:P

Anonymous said...

mcm haprak....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!