Tuesday, June 25, 2013

Kalau Ada Soalan Sila PM kat Facebook ^^

Hi kawan kawan..lama bebenor tak mengupdate blog..aku pun dah tak tahu apa dah jadi dengan diri aku ni..tak de jati diri sorang blogger langsung haha.. but merrical happen sometime..tetiba pulak nak mengupdate..

Tu pun sebab aku tengok beberapa komen kat dashboard bertanyakan sesuatu tentang apa apa yang berkaitan dengan entry dalam blog ni..kasihan gak aku tengok, sebab kebanyakan soalan soalan beberapa minggu yang lepas..aku tak reply pun..sorry aku memang jarang bukak blog sekarang, lagi lagi nak check komen...nanti aku try jejak korang kalau ada masa lebih sikit..tapi yang bertanya dengan menggunakan nama anonymous memang tak mampu la aku nak jejak korang yerr..

Kepada korang korang yang datang kat blog terbengkalai ni, jika ada soalan baik korang PM je aku terus kat fb, send email atau mansion aku kat twitter atau instagram... sebab aku lebih aktif kat situ..boleh lah aku jawab soalan korang dengan kadar yang paling laju.. tapi sofar kebanyakan users PM aku kat facebook..dun worry I ni sangat friendly orangnya haha...

Aku appreciate sangat korang yang sudi datang kat blog aku ni..thanks so much.. pecah kaca pecah gelas, habis baca tak de apa apa lah..grrrr...

Btw, meet me at instagram: @ashgive
Email, facebook twitter bagai sila tengok kat contact me.. :)

6 comments:

Mek Onie said...

tapi saya tade facebook...kbaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

amir aizat said...

Samalah kita abu, hehe

Khai♥Rin : anies said...

sy cuma ada blog je ;-)

mashitah binti rosli said...

rojer2...byk ni nk tnye...hihi..mklum la..new blogger ! anwy..tq =)

Cik TeN10 said...

Entry ni post gaya macam blog makin kelaut je ni? Hahahaha

Syazana Zainn said...

saya dah follow semua

mohon follow saya balik

HAHAHAHA

abu hotsetafff :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!