Wednesday, April 17, 2013

Ramai Kawan Lama Dah Tak Aktif Blogging

Hi guys im back...rindu aku tak?..ewah hahaha ada orang post komen rindu aku bergambar gambar macam dulu..jalan jalan camwhoring macam dulu..hehehe.. lain hulu lain parang, lain dahulu lain sekarang..

Mungkin korang dah lupa aku kan dah tukar tempat kerja..dan mungkin korang lupa jugak kamera DSLR aku kan dah hilang kat airport Sandakan hari tu..mungkin sebab tu la dah kurang post gambar gambar dalam blog..

Dengar dengar ramai yang dah tak aktif blogging macam dulu..member member blogger yang selalu muncul dalam blog pun ramai yang dah tak nampak..kadang kadang je ada..sama macam aku ni la kot..

Mungkin ramai yang dah start busy dengan hal hal lain..dah start masuk alam pekerjaan, atau memang bosan tak de hati dah nak blogging..lagi pun sekarang ni banyak sangat laman sosial, ramai yang negteh kat situ je..

Aku busy tak busy, kalau ada masa aku buka blog..kadang kadang tengok gak berapa la agaknya views blog yang terbengkalai ni..ada dalam 5 ratus 6 ratus sedikit buat aku terperanjat, dengan blog macam ni dengan tak berupdate tak de yang special aku expect dalam seratus lebih je..

Sebagai penutup..nah aku persembahkan sekeping gambar daripada instagram sebagai pengubat hati rindu korang hahahaha...

10 comments:

Yusof Ngadi said...

hai abu.... hai ;D

Aku baru tau kau dah tukar tempat kerja hehe. Di manakah?

onie said...

HAIPPPPPPPPPPPPP,ONIE AKTIF LAGI NAAAAA,HAHA....



P/S: BOS ONIE AMIK PAKEJ PADIA TATAU... TALK MORE,SEBAB SENANG NAK DEAL BUSINESS BILA BOS KAT LUAR...KIRA TAYAH GUNA HENPON SENDIRI,HEHE...PADAHAL ADA TEPONG OPIS,HAHA... *JIMAT BAYAR BIL UTK TEPONG OPIS,BHAHAHA

HeNRieTTa JoSe said...

lama menyepi...errr DSLR hilang? ooh rietta taw keperitan itu...

Ash Give said...

usop..kat anak syrikat tempat aku yg hari tu gak..tapi aku masuk dalam operation sekarang..dulu keja audit2 farm..

onie..woooo mcm kompny kitaorng gak, tp bb je la sbb nak reply2 email yg penting..ada sesetngah orng yg dapat, ada yg mmng tak nak ambik sebb kalau dah dapat kena reply email real time..kerja 24hs la jawbnya.. tpi kalau s3 tu mcm seronok je hahaha

Khai♥Rin : anies said...

Sy br je aktif blk lps kusr gua selama 5 bln... abes tu...x cr ke dslr tu? Syg nyerrrrr

syafiqakarim said...

semakin busy la bu :(

Cik Yatt said...

yatt bru cuti sem.. tu yg bru nmpak ni. klu idok.. bz nye lahai.. wah ada instag.. bak id.. haha

cimöt said...

tudiaaa gambar setepek gabak besau...

~SaL IjOu~ said...

aku dtg..hahah..eh, igtkan aku je da x aktif blog..ramai rupanya ya..tu la..byk tuntutan dlm kehidupan..lagi2 kalo tiba2 dihempap ujian demi ujian..tp apa2pun yg penting ukhwah tetap ukhwah..keep in touch!~ ^^

syakey said...

blog abu banyak informasi. konfem slalu kluar kat gugel. tu view ratusan haaa.

ahaha

memang ramai geng seangkatan dulu tak hapdet belog. so diri sendiri secara tidak langsung hampir tergolong sama.

tkpa. kita catch up kat stegram aje lahhhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!