Monday, February 18, 2013

Borong Tudung Di Jalan Masjid India: Galeri Tudung Hajra


Aku pun tak tahu la.. apa apa kena berhati hati selalu yerr.. aku faham perasaan anda, kehilangan adalah suatu penyiksaan...ehh..baca luahan perasaan brother ni PM aku kat FB..mungkin sama sama kita boleh ambik pengajaran supaya lebih berhati hati..

******************

Btw, aku nak cakap pasal benda lain sebenarya..tak nak cakap pasal benda benda hilang ni..buat sakit hati je.. last time ada orang PM tanya dengan aku pasal mana lokasi Galeri Tudung Hajra kat Jalan TAR.. dia cakap dekat dekat dengan Semua House Masjid India.. mungkin dia search Semua House la kot..ha'ah betul la..ekceli kedai famous google pasti boleh dapat cari punya..

Tapi just nak berkogsi dengan korang je la.. kepada gadis gadis, mak orang mak datin, mak hayam dan peniaga peniaga di luar sana nak bergaya dengan memakai tudung yang grand grand, mewah dan mahal daripada Galeri Tudung Hajra.. mencari lokasi kedai ni kat KL, boleh lah korang terus membaca.. ni pun gambar aku tangkap bebaru ni, sebab aku memang selalu pegi kat Masjid India tuh..ada business kecil kecilan hehehe..

Lokasi kedai ni ialah kat Jalan Bunus..dekat dengan Muydin kat Masjid India tuh.. masuk Jalan Budus sikit korang boleh jumpa dah Kedai Tudung Ariani berhadapan dengan Jakel..

Kalo pening pening meh sini aku tunjuk dalam map.. nampak tak Masjid India aku bulatkan kat atas tuh.. nampak tak Jalan Budus kat atas dia, jalan menghala ke Semua House.. ha kat situ je la..senang kan.. ok la bye..

Tag: kedai tudung hajra kat masjid india, lokasi jual tudung murah kat masjid india, borong tudung hajra kat masjid india, lokasi galeri tudung ariani kat jalan TAR, borong tudung ariani, kedai jakel kat masjid india, lokasi kedai jakel kat jalan TAR, kedai borong tudung kat masjid india, borong tudung kat masjid india, borong kain di masjid india jalan TAR, 

11 comments:

onie said...

wei,serius aku tak mampu shopping di masjid india tu,ramai sangat manusia :(

syafiqakarim said...

k
hahah kadang je suka pegi.
cari tudung gak

Syazana Zainn said...

aku tension pi sana, sbb ramai sgt org

sampai nak muntah sebab pack sgt org. hahaha

Cik TeN10 said...

dah setahun lebih aku xg jejalan shopping situ.. last aku pergi ramadhan 2 tahun lepas.. saja nak amik mood before pulang ke jepun.. 3 hari before raya dah kena balik sedih.. harap2 tahun ni bleh beraya di kg..

ohh... mmg kena lock la luggage kan.. bahaya la kl org dalam punya kerja.. lg satu yg aku perasan.. dekat lcct ni mcm xberapa nak selamat aku rsa..xtau kenapa.. so marilah kita sentiasa berwaspada

Cik Puan Rara said...

seronok g sana.gila jap.eh eh lama x singgah sini.kenal sy x?

xila dot said...

pesal semua org pmpn yg komen nih...kamonla....! haha ;p

Miz Rinie Yunus said...

Wahhh...my favourite kedai tudung ni,abu...Time g KL awal Januari tahun ni, kakak borong tudung kat sana...rm300++ duit terbang gak beli 10 helai tudung syria kat ctu..heeee...borong habis coz susah nak dpt koleksi tudung hajra yg cantik n berbaloi harganya d twu ni...Kain pun berkualiti n corak pun menarik...tak nyesal beli...siap jd member lg..hehehe..

inche hlovate said...

hang bisness tudung hajra ae?? hihi

the malay male said...

masjid india ni syurga membeli belah orang pompuan, mustahil diaorang tak tahu mcm mana nak pegi sini.. huhu

anak ayah said...

siap ngan mind map lg tuh. haha! brg hilang part ats tu mmg wt rse geram je......

Farah Razak said...

lovely blog. you share some nice collection of hijab tudung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!