Wednesday, December 5, 2012

Random Pic From BB: Obses Gambar Muka Sendiri

Memang ditakdirkan gua ni kuat bergambar.. walaupun bukan photogenic tapi gua ni photogedik, boleh la.. cukup la package syarat nak ber camwhore selalu.. yang penting kompiden lebih.. 

Gua ni balik balik tangkap gambar.. yang follow kat twitter mungkin sudah sedia maklum, selalu je tweet gambar.. showoff lebih.. tapi walaupun gua kuat tweet gambar tapi gua tak de la nak tweet gambar muka gua selalu, sangat jarang okay.. muntah kot orang tengok.. oh ya lagi satu gua tak de instagram.. yang dok orang post post gambar tu, gua tak de sebab gua ada black berry je, tak mampu nak beli samsung bagai..

Hari ni disebabkan kompiden lebih..gua nak tepek gambar camwhore gua yang di kopi dari album bb.. peduli hape sama wordless Wednesday.. gua ada banyak gambar nak tepek keh keh keh.. oh sori gambar tak seberapa nak duckface sangat..


Gambar di rumah sewa Puchong 

Gambar di Restoran Nasi Ayam Penyet Ria Summit USJ 

Gambar di Kampung Malau Jitra Kedah 

Gambar di Kampung Burung Lahad Datu Sabah 

Gambar di Restoran Ani Sup Utara Puchong  

Gambar di belakang bangunan Pejabat Pendaftaran Negara Putrajaya

Gambar di office MAFC Farm Bertam Valley Cameron Highlands Pahang 

Gambar di Floating Semporna Sabah  

Gambar di Brinchang Cameron Highlands Pahang 

Gambar di Restoran Warisan Negeri Sembilan 

Agak merapu jugak entry ni.. tak de info langsung.. selepas ini mungkin akan ada lagi entry style tepek gambar random daripada bb, kerja nak senang je kan..keh keh keh.. tapi mungkin next time gambar makanan pulak..emmm ok gak tu..

Btw, siapa yang ada twitter tu boleh la follow gua kat @ashgive.. ok itu je.. Hasta luego!!

8 comments:

onie said...

kacak bergaya ,gitu :P

syakey said...

peewittt abu... haha

the malay male said...

Mcm model

the malay male said...

Mcm model

chemay said...

mohon share number hengponggg
:P

Syazana Zainn said...

abam model, itew nak sainnn bleh? hahaha

okey aku admit sangat2 yg kau mmg potogediks :D

p/s: gambar dgn anak buah ko ade nampak sikit2 ciri2 kebapaan :p

ghost writer said...

cantik no plat keta tuh.. JLJ 9959

[sutera kasih] said...

perghh..jarang2 aku jmpa blogger lelaki yg camwhore camni..cayala buuu ^___^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!