Monday, December 3, 2012

Permata Yang Hilang: Seni Nafkah Batin

Canteknya buku ni.. warna pink comel hahaha.. aku ingat ni buku dah kena banned tak boleh jual, hari tu ternampak somewhere kat Perak masa jalan jalan kat pasar malam.. aku tak beli ok haha..

Ingat lagi, masa mula mula jumpa buku ni, cover dia warna hitam.. sorang member sengal bawak pegi kolej masa aku study kat UiTM Menggatal..nama pun menggatal keh keh.. ada la jugak baca baca, selak selak tengok mana yang menarik hehehe.. ada cakar harimau, ular sawa eh!!.. yang aku ingat buku ni ntah pegi mana mana semua aras dia pegi, semua orang nak pinjam.. budak budak curious memang tinggi, terutamanya tentang seni nafkah batin.. ops!!

19 comments:

the malay male said...

huhuhu, untuk teori je.. praktikal jangan lagi

Ash Give said...

ya betul :)

syafiqakarim said...

err


pinjam!pinjam!

Ash Give said...

pingsan!!

syakey said...

perghhh. buku panassss ni haha

Hanif Idrus said...

Memang panas sangat pun...hehehehe

Blog Sensasi said...

sebenarnya buku memang bagus untuk pasangan suami isteri..tp masalahnya ramai yg bujang membacanya,,jadi sbb tu perlu dijual secara gelap...dah open lak ek

Wadi AR said...

tajuk buku ni sama mcm tajuk buku blog keretamayat. tapi kaver biru. kakaka

Ash Give said...

oh ada kaitan la tu.. ka dia dah habis khatam buku ni hahahaha *joke

Rtp Farra Arisha said...

apa saja yang menarik dari buku seni nafkah batin itu? hahaha Lol

zila manaf said...

pasaipa xhabaq mai dtg perak, leh bentang kapet merah utk blogger sensasi 2012 ni haha

schaze said...

motif buku tu?haha


ko kan mmg suke dtg perak tak bg tau awal2
lain kali roger2 la aku.hihi

cikpia said...

motip tak beli.....??? haha

HeNRieTTa JoSe said...

alamak....rietta under age la...

hassy chan said...

bku ni psl ap?????

chemay said...

abu tak baca sampai habis ke?
hihi
*angkat2 kening*

محمد رازيق said...

pinjam2 bro. hehe

Teenager Housemaid said...

er..buku ni pasal apa?
nampak macam sopan je cover dia..hahaha

[sutera kasih] said...

baca utk teori xpa bah, tp jgn praktikkan sblm nikah :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!