Friday, December 21, 2012

Majlis Resepsi Sue Dan Hanif Kangar Perlis

Tidak semena mena aku telah menjadi tukang gambar orang kawin hahaha.. jadi bidan terjun, tangkap gambar di majlis persandingan dan makan beradab pasangan pengantin Sue dan Hanif ada 16hb baru baru ni.. di rumah pengantin perempuan kat Kangar Perlis..ok baru nak update haha..

Walaupun ada jurufoto berbayar tapi aku pun dok sebok tangkap gambar sana sini..tapi macam biasa lah setakat kamera biasa biasa ditambah pulak dengan tukang gambar yang forever amateur pesen gambar pun light light je, setting semua tak betul haha.. ada banyak jugak gambar yang aku tangkap, nanti nak pas kat pengantin lelaki..duk kat Banting..

Layan beberapa keping gambar je kat sini..

Salah satu dulang hantaran..errr betul kan hantaran? bawak time pegi rumah perempuan..

Pengantin lelaki tiba di rumah pengantin perempuan..disambut dengan cium cium tangan hew hew..

Raja Sehari bersama rombongannya tiba.. pak pak ketepung ketepung ketepung!! (bunyi kompang)

Salam mak mentua dulu..ewah!

Mak mentua dan pak mentua pengantin perempuan..

Mak mentua dan pak mentua pengantin lelaki..

Family belah pengantin lelaki..

Member pengantin lelaki..

Makan beradab..banyak gambar lain lagi, sesi suap menyuap tapi tak tepek kat sini ah..

Adoi tolong la.. ko ingat ko herry potter pakai spek mata bulat hahaha

Dan sebagai penutup aku nak mengucapkan selamat pengantin baru kepada Sue dan Hanif..semoga berbahagia ke akhir hayat, hingga ke jannah..aminnn...

8 comments:

onie said...

barakallah buat pasangan,kau bila pulak?

Ash Give said...

dah sudah soalan hahaha..

onie said...

haha,padan muka..

Ash Give said...

Grrrr...

blog-tips-kurus said...

ambik berkat tuuuuu... :-)

syafiqakarim said...

lawa gak tema tu
abu gf kau mana :|

Ash Give said...

Soalan lain ...next...!
Lol..

Syazana Zainn said...

gambar 1st tu hantaran bg waktu sanding jugak ke?
-_-

btw, mana gambar lompat kau?haha


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!