Monday, November 12, 2012

Ucapan Selamat Menyambut Hari Deepavali


Selamat Menyambut Hari Deepavali kepada masyarakat India di Malaysia yang meraihkannya.. marilah kita bermuafakat hidup dengan harmoni sama sama memajukan negara kita yang tercinta ini..

Ewah!! ucapan aku mengalahkan wakil rakyat hahaha

Even aku tak ramai kawan yang berbangsa India.. tapi blog ini boleh aku gunakan untuk mengucapkan Hari Deepavali, ye la kan kot kot ada daripada masyarakat India menjadi silence readers blog aku ni, argh! perasan ada silence reader.. Deepavali ni tak silap aku adalah perayaan agama, thats why ada sesetengah masayrakat India tu tak merayakannya.. sebab dia beragama Kristian atau agama lain.. 

Apa apa pun semoga pesta cahaya tahun ini membawa keceriaan kepada setiap keluarga yang merayakannya, pastinya ia membawa keseronokan kepada kalian semua.. 

Aku sekali tumpang seronok sebab julan murah di gedung membeli belah kini bermula hahaha..

16 comments:

Wadi AR said...

nanti aku datang raya umah ko. jgn lupa sediakan maruku

Ash Give said...

choiiiii :P hahaha..

hassy chan said...

jualan murh je ko pkir kan hahahahha

Ash Give said...

aku dah beli 3 helai baju baru semalam keh keh keh..

aku bersoping sama dgn msyrakat india yg lain :P

zila manaf said...

tak jemput open house ke? kecik hati hahaha

syakey said...

amboih abu. ayat last skali macam kau je yang jadi duta jualan murah membeli belah hahaha

chemay said...

selamat hari deepavali!
heee
:)

anamizu kaito said...

haah la ayat last ko mcm yg selalu cakap2 kat Mydin tu.. ahakkkss

wisata bakti alam said...

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

CekbOlat-bOlat said...

lupa pulak Abu sambutt deepa . kehkeh .

deyyy aciii . happyy deepaaa :D

Syazana Zainn said...

ko celebrate deepavali eh?

selamat hari deepavali ABU :D

bak sikit maruku tu :D

Jna marcello said...

hapy dewali ;D

^^salam Ma'al Hijrah

Ash Give said...

Ok semua nak cakap aku kuat makan maruku la skrng haha

ct kektus said...

macam mana raya semalam ? meriah ? haha

محمد رازيق said...

alam tak singgah sini bro!

Aien Alien said...

ABU :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!