Wednesday, October 24, 2012

Ucapan Selamat Hari Raya Aidiladha 2012

Aku pun nak jugak post entry ucapan Selamat Hari Raya Idul Adha kepada seluruh umat Islam.. marilah kita makan daging korban banyak banyak.. jangan lupa gi solat sunat Hari Raya.. lepastu gotong royong kat surau/ masjid tumbangkan binatang ternakan untuk dikorbankan..

Aku macam biasalah, hari raya haji selalunya aku memang tak balik kampung.. sambut kat negeri orang je, kali ni aku nak gi Kedah pulak, Jitra.. tempat rumah kazen aku.. plan esok nak gerak tengah hari ikut member.. bawak beg siap siap pegi office buat muka seposen depan Mr. John, dengan harapan dia bagi lepas aku half day, tapi yang pasti Isnin aku dah mintak cuti hehehe.. Selamat Hari Raya Aidiladha Maaf Zahir dan Batin..

9 comments:

SyahidaSalim said...

Amboi, dah buat ucapan awal2 dah. Btw, elok2 balik Kedah tu. Semoga selamat pergi dan balik ok :)

kura said...

kehkeh. selamat hari rayo!

ena meina said...

slmt ari rye aidiladha abu :)

cimöt said...

slamat slamat slamat hari raya...

syakey said...

salam aidiladha wehh. kim salam org kampung >.<

HeNRieTTa JoSe said...

Slmt hr rya....

Hanif Idrus said...

Salam Aidiladha untuk awak juga

Liyana Zahim said...

Selamat hari raya abu..
Bigbang! Wkaakaka-

anamizu kaito said...

hamboihhhh bkn main lg dia.
slm aidiladha Abu ! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!