Sunday, October 21, 2012

Cubeecraft: Dapatkan Cubeecraft Comel Kegemaran Korang

Dapatkan cubeecraft kegemaran korang dengan menggoogle "cubeecraft"!!

Ekceli aku tak tahu pun wujud benda benda macam ni kat internet.. ingatkan cube cube yang warna coklat banyak kat internet tu di buat buat sendiri.. kawan aku kat opis bagi tahu pasal benda ni, betul betul outdated aku ni.. 

Ini cubeecraft superman yang ada atas meja aku bersama sema dengan fridge magnet yang aku lekat kat dinding CPU..

 Ini yang ada kat atas CPU meja Markumi.. bumble bee dan powerpuff girl.. comel kan..

Hani de Jemah.. orang orang Arsenal dan nath apa binatang warna pink ni..

Markido punya.. wolverine 

 
So, apa lagi google la.. pastu print color baru nampak lawa.. habisla ink color korang buat main hahaha.. btw thanks Markumi print kat rumah dan buatkan kitaorang keh keh keh..

15 comments:

Miz Rinie Yunus said...

So cute....ni save cos punya perhiasan ni..tambah2 g if print guna print color office....hahahahah...

Liyana Zahim said...

Dapat kat aku mende2 ni sume mmg tak lama jahanam lah.. Aku boleh simpan perhiasan besi je.. Wakaka-

HeNRieTTa JoSe said...

bestnye....nak cr transformer lew....nk buatkan utk org itu...hehehe....

blog-tips-kurus said...

belikan le... ;)

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

CekbOlat-bOlat said...

comel kan . bolat jmpa entry ni terus google nak buat . hewhew .

Ash Give said...

silakan.. sngt banyak okay.. print pastu gunting gunting pasang siap :P

si robot comel said...

setail beb, nanti gua cuba :)

SyahidaSalim said...

Aloss! Comelnyaaaaaa!

maitimie said...

macam best wokeyh. best.

de berketul-ketul kat atas meja nie. hee

Syazana Zainn said...

aku pon gigig google template natam ni

ko ni betul2 influence aku.HAHA

Yousof said...

Comels dan kacak! ;D

miranadia said...

comel. nak try buat ar! haha

محمد رازيق said...

menarik kalau buat ni. hehe

Hanif Idrus said...

Comel tiut....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!