Sunday, September 9, 2012

Pencinta Haiwan Malaysia

Sebenarnya aku ada gambar nak share kot korang.. hampir aku terlupa pasal ni.. lama dah perap dalam draft, sebelum raya lagi, masa bulan puasa.. layan je la..
...................................................................

Berikutan tindakan Awang Hitam pelajar University Multimedia Malaysia di Cyberjaya yang melakukan kekejaman terhadap anjing dengan memasukkan ajing tersebut ke dalam lubang.. beberapa orang aktivis haiwan telah mengadakan perhimpunan aman dan penyerahan memorendom terhadap MMU..(rasa macam out je intro aku ni, kurang umph huhu..)

En Sharul Nizam memberikan kata kata 'semangat' peserta demonstrasi

Papa Hero (PH) paling taiko..kenal tak dia ni? owner KakiMotong

Video sohai.. negro masukkan anjing dalam lubang...

Berkumpul di hadapan University Multimedia Malaysia (MMU) menuntut keadilan anjing..

Penyerahan Meorendom terhadap wakil daripada MMU..


En Sharul Nizam diinterview oleh wartawan daripada NST.. berita ini juga telah di laporkan didalam Harian Metro


Berjumpa Datuk Aziz and the geng daripada Jabatan Perkhidmatan Veterinar

11 comments:

Hanif Idrus said...

Awang hitam ni..bila kasi muka ni ler jadinya

syafiqakarim said...

why so kejam

anamizu kaito said...

ha amek kaw awang hitam.. ingat dtg tmpt org buleh buat sesuke hati ke hape ? citttt betol !

Syazwan Che Deraman said...

kejam awang hitam ni.
dah la hitam kotor!

Akue Achik said...

tak abs2 nak bt dosa..bkin malu jak..

HeNRieTTa JoSe said...

uiks....xtaw plak kisah nie....

Miz Rinie Yunus said...

huh..memang x otak la manusia begni...

kay_are said...

memang pencinta haiwan sejati ni.. hebat.. aku cinta kucing je =P

missSenget said...

kacak nye bro PH..

dah laa penyayang..!

hihih..

Anonymous said...

hanya orang yang betul2 cinta binatang je yang tahu perasaan bagaimana luluhnya hati apabila melihat mahluk yang manja dan tak berdaya diperlakukan begitu.
Kalau dia tak sayang haiwan tentu dia tak penyayang sepenuhnya kalau ada isteri esok. Kalau kat negara orang putih, ada penyelamat haiwan datang. Kat sini siapa yang nak menolong haiwan yang dianggap keji di Malaysia. Kesiannya....moga satu hari nanti ada undang2 baru untuk menyelamatkan haiwan2.

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

tangkap dia masukkan dia dlm lubang tu pulak..kejamm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!