Monday, September 10, 2012

Memperbaharui Domain Ashgive Dot Com

Nampaknya dekat setahun dah domain ashgive dot com aku yang comel ni.. NetKL da soh aku renew dah sebelum habis tempoh 17 September.. so sebut pasal domain ni mestilah melibatkan duit lagi ye dak.. eemmm.. bayar je la, ada lagi saki baki duit yang tinggal kat dalam CIMB.. lepas la kot nak bayar domain tu hahaha..
.....................................................................................


Dear abu bagi the kacak hot and charming boy,

The domain(s) listed below are going to expire in 10 days. Renew now before it's too late...
ashgive.com - 17/09/2012 (10 Days)

To ensure the domain does not expire, you should renew it now. You can do this from the domains management section of our client area here: http://billing.netkl.com

Should you allow the domain to expire, you will be able to renew it for up to 30 days after the renewal date. During this time, the domain will not be accessible so any web site or email services associated with it will stop working.

-------------
Thanks, and best regards,

NetKL Network | Quality Hosting at a Budget Price

Hotline: 1700-804-800
Voice/SMS: +6019-33 NETKL (63855)
Fax: +603-9171 9260
Email: sales@netkl.com
Website: http://www.netkl.com

.............................................................................
Apa la yang best sangt guna domain ni?..well budak new incomer je yang selalu tanya.. sila google yerr.. wahhh! eksen tak aku, eksen tak hahaha.. btw, ini entry aku masa mula mula pakai domain hari tu, batak gila sampai buat entry.. harkk puihh!!..

Ok tu je aku nak cakap... Kacak hot and charming hew hew...

ps: bajet blogger otai, post entry dua tiga perenggan je lol...

15 comments:

syafiqakarim said...

mende domain ni?
hahahah

Eca Dwinky Asha said...

renew jgn xrenew :P

cimöt said...

aq pon xtaw bab2 domain ni...

Ash Give said...

ok semua tak tahu tang domain.. ketupat korang tau tak?! #tetibaketupat..

Syazwan Che Deraman said...

aku baru nak baca " apa yang berlaku bila tukar domain "..

ada kasi efeck kat trafik tak?

kay_are said...

kalau tak bayar ape jadi bro? blog hilang?? gile bahaye camtu.. ish ish

HeNRieTTa JoSe said...

Renew domain? Rm lg....xpe xpe....moga moga rezki sntiasa ada....

si robot comel said...

bang bang, domain yg bang guna ni best tak? pastu berapa eh bang? :p

Rain said...

mende domain ni. main dam aji tahu ah.

:P

Yousof said...

Apa maksud domain ek? ;D



Pejam celik pejam celik lagi kejap je dah setahun kau pakai domai ni kan.. Semoga bertahan untuk tahun² mendatang wahai Abu!

Hanif Idrus said...

Pakai doamin sendiri bagus untuk SEO

missSenget said...

donat mmg sedap..!

pfffttt...!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

akak pon pakai domain netkl ni tp utk blog bisnes akak..ok kan servis dia..cpt dan mudah..

Sayidah Nafisah Ruslan said...

aah an? ape yang bestnye domain ni?

Ezad Skytech said...

teringin jgk nak guna domain ni..tapi sampai skrg tak buat2 lagi ni..hee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!