Thursday, August 23, 2012

Gambar Gambar Di Hari Raya

Hari ni baru dapat upload gambar Hari Raya dalam facebook.. alang alang upload kat sana baik aku tepek sekali terus dalam blog aku yang agak terbiar beberapa hari ni.. boleh la menjadi tatapan korang yang suka stalk stalk gambar kan hahaha..

Ya serius, time raya laju je orang upload gambar raya dalam facebook, meriah sungguh.. belom pegi solat hari raya lagi daaah.. upload baju raya hahaha.. biasala, senang je kan camwhoring guna telepon/ tab canggih.. yang pasti aku baru je upload Album Raya Aidilfitri 2012.. kalau tak malu without friend request pegi la stalk dalam facebook 'Abu Bagi' hahaha..








Ini adalah sebahagian gambar yang sama aku upload dalam facebook.. ada lagi beberapa gambar yang aku tak tepek kat sini, malas eh.. banyak gila..

Sekarang ni aku masih lagi bercuti raya kat kampung.. Isnin ni baru nak balik KL, huhuhu.. kejap je masa berlalu kan, tak sedar pun dah nak masuk hari Jumaat.. cuti pun masih tak puas lagi..

16 comments:

Hanif Idrus said...

Tema merah bro tahun ni

blog-tips-kurus said...

legend betul telefon itu...

nak $$ raye!! (>.<)

missSenget said...

meriah2..

kitorg xde ambik2 gmbr pun.. T__T

HeNRieTTa JoSe said...

Meriahnye raya...best best....

anamizu kaito said...

wahhh segak seyhhhh Abu berbaju
Melayu gittew ! hehe




slm syawal Abu :)

syafiqakarim said...

abu hensem siot.
hahahha

Cik Yatt said...

selamat ari raya

Fakhrul Haiyin said...

merah woo. btw, mat raya. bgus2 kau pulang nnt. :D

Cikgu Ma said...

wah..lama cuti..sampai isnin...

Akue Achik said...

beraya sakan ni...

lama cuti, bgus..have a blast! :)

Hanif said...

Bro..nak jemput join segmen aku ini..
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah.html

Jangan tak join lak...macam paksa ajer..hahaha

APAN said...

cantik baju raya...mcm baju pengantin sudah...

Azham Vsvc said...

Hehe...meriah juga hari raya di seberang laut sana bersama sanak saudara....comel gambar budak kt gambar atas sekali tu heheheh :)

sha my heart said...

nice pic, bro.
Segak ko pkai merah

Ash Give said...

mahu tak segak baju melyu merah.. menyrlah betol hahaha

syakey said...

amboih abu. macam telepon zaman perang jeponnn je tu. tepon awek kerrr?

:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!