Wednesday, July 25, 2012

WW: Number Plate Abu


Awesome bila terjumapa plate number ABU di sana.. 
Serius entry penyelamat apabila entry terakhir pada hari Ahad lepas hahaha 

____________________________________________________________________


23 comments:

KhaiRin : anies said...

aiseh lambang proton wat hal la plak ;-)

Srikandi Bonda said...

melawat sini.. nice blog. ^^

http://m2mcarehouse.com/

Yousof said...

Hehehehe entri penyelamat yang awesome!


Aku pernah jumpa sekali kalau tak silap nombor plate ABU kat sini.. Masa tu aku belum kenal kau lagi kot, tapi masa tu kau tetap awesome aku rasa.. ;D

::FAIZ:: said...

byk kot no plate ABU... saya pnh jumpa gak...

Hanie Dew said...

hahahaa..time bulan puasa ni,WW je la yg paling penyelamat nk update..huhuu..

aku ingat kete ko tadi siap no plat nama sendiri.

onie said...

dan aku rasa klasik gila entry kau kali ni,hik :D

Aien Alien said...

bangga ABU bertemu ABU. haha.

blog-tips-kurus said...

saye nak ANN le... :-)

khairul akmal bin azman said...

jumpe jgk ko kan..
no plate perak tue.

HeNRieTTa JoSe said...

haah...masa bajar kat tganu dulu...sedara mcik kantin ada keta no plat ABU....tp dah lupa no dia...hehehe...

lilypelangi said...

hampeh... bersepah no plate ABU aku nampak.. pames kau ABU :D

ABU said...

Oh aku ni mmg muka jalanan kot hahahaha..

Chic Na said...

gelemer nya abu. kena beli ni & pasang kat keta abu. :)

anif abdullah| AA said...

wahh.. aku nak pengsan kejap!

hassy chan said...

walawehhh.. nama ko seyh...
hahahaha..

Hanif said...

kekekekekekke.....
bertuah kau ada kereta nama hang!!

ABU said...

Chic Na.. Plate keta aku start 'ST' plate number keta sabah tawau hehe..

APAN said...

untumg la nama pendek...kelas lagi kalau ada kete pastu pasang no tu kat kete sendiri lak. tu pun kalau duit bertaburan la...entri penyelamat...?

Lea Isnawi said...

Lawa no plate die kan ABU 526

Aisya J said...

haha nama femes :p

Liyana Zahim said...

aku misti cri name yg boleh diolah jadi plat kete.. cis.. ini tidak adil tidak adil tidak adiiilll-

Edy Fee said...

beli terus la nombornye.hehe

Etong said...

hehehe bestnya kalau numbe plat tu untk kreta sendiri :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!