Saturday, July 21, 2012

Sambut Hari Jadi: Thanks To My Crazy Friends

Cam ne puasa first day, ok ke tak..mestilah ok kan.. jangan beguling guling atas tilam je sudeh hahaha.. aku ni ha, hujung minggu ni tak pegi mana mana pun, jimat.. duk rumah je kemas bilik, basuh baju, bersihkan tandas fuhh!! penat hahaha.. motif bagi tahu kan keh keh keh keh..

Ok hari ni baru nak update pasal besday aku 18 haribulan baru baru ni.. tak sempat uolzz busy katanyer, lagipun gambar baru dapat daripada kawan aku, tak de materials rasa malas pulak nak buat entry.. blog pesen tepek gambar, semua entry harusla ada gambar hehe..

Tuuudia gambar cake dibulan puasa eh.. tapi time puasa tak nak makan cake, suka buka puasa dengan kue kue kampung..

Nak dijadikan cerita, aku tak tahu pun member member gila aku yang diberi nama Kido, Umie, Hani dan Azrul nak sambut besday aku.. hari tu biasa biasa je, petang Umie cakap jom lepak kat Pedas jap..eh sampai sana tetiba Kido bawak cake.. motif la kan main surprise surprise, padahal aku macam boleh agak je hahaha.. dan yang kat atas tu la cake dia..perisa chocolate..

 Hani dan Umie 

 Azrul 

 Abu dan Hani  

Mintak tolong brother kat Pedas tu tangkap gambar.. rasanya dia nak muntah kot tengok perangai kitaorang buat kedi dia macam kat rumah sendiri hahaha.. bising gelak macam apa..

Waaah da besar dah, bagus betul la si Abu ni, dulu keciiiiiik je, sekarang dah besar bulat macam bola.. perangai pun dah semakin matang, tengok matang kan dia.. oh I wish so..

Mungkin ramai yang tertanya tenya ini hari jadi yang keberapa.. itu semua tak penting, anggap je sweet seventeen.. ada jugak yang pengsan kang hahaha..

So, dikejahuan ini aku nak ucapkan terima kasih to all my crazy friends yang sengal sengal dan lawak.. thanks kat korang, it is so unforgettable.. korang jugak la best friends yang dekat dengan aku disini.. love you all.. dan tak lupa jugak selamat berpuasa kat korang readers semua semua ok.. 

32 comments:

Pengumpul Lirik lagu said...

sdpnye pose2 ni..huhuhu

KhaiRin : anies said...

sukanya depa niiii

salam ramadan abu!

SoLy SoLicious said...

waahh..smbut besday... untunglah~

salam ramadhan :)) selamat berpuasa ^^

anamizu kaito said...

ABU, selamat bertambah usia..

sriyes mncabar keimanan aku.
sbb aku bc entry ko ni time
skg ni pkul 4.08 ptg T___T





Luv,
cik ana

Azham Vsvc said...

Abu tak boleh belah hehe...

Selamat Hari Lahir yang ke 17...

Selamat Berpuasa ;)

Cik Yatt said...

hrap besday ak nnt ada org smbut cmni tsk..tsk..tsk

Miz Rinie Yunus said...

Wahhh..rupanya besday kita beza sehari jak,abu...heeee....bah...hepi belated besday,abu...kakak doakan semoga ko pjg umur,sentiasa murah rezeki,sukses dlm kerjaya and bahagia selalu....hidup planters!!!(ehhh..tetiba plak...hahahah...)...

ABU said...

Yaaa akhirnya kak. Rinie tinggalkan jejak.btw, thanks kak.. Hidup planters hehehe

Edy Fee said...

selamat menyambut bulan ramdhan yer....hehe ikhlas daripada edyfee
sedapnye kek..alamak dugaan dugaan puasa...

Juliet_iRa~" said...

happy belated birthday!

salam ramadhan juga..:)

si robot comel said...

nasib dah berbuka,kalau buka entry siang tadi,alamat terliur tgk kek tadi,hehe

btw,happy belated birthday abu.
selamat bersahur,berbuka dan berterawih :)

Hanif Idrus said...

Best dpt kwn satu kepala....selamat puasa dan hapi sweet seventeen...hehe

Edy Fee said...

jemput join n promote my 1st

http://edyfee.blogspot.com/2012/07/my-first-give-away.html

cimöt said...

eh eh eh.. mcm kek besday aku taun lepas..lebih kurang laaa..

pibesday lg skali n happy ramadhan...

ABU said...

eh sama eh.. satu syarikat kot hahaha

the malay male said...

hapy besday bro...semoga dipermudahkan segala urusan

hassy chan said...

hepy beday abu!!..
"sweet seventeen"!! (cough3)...
hahahahaha..
slmt mnymbut bln rmdhan..

Sayidah Nafisah Ruslan said...

happy belated birthday abu.. :)

selamat berpuasa juga..

Cik TeN10 said...

Perghhhh ! Kek penuh dgn coklattttt !! Matang ke tuuu ??? Konpius2.. Hahahahh

Aku pasti aku jauh lg muda dr kau..hahahahhh

syafiqakarim said...

abu



da



tua

ABU said...

Tenten.. Sweet seventeen ok hahaha

Rain said...

kalau sweet seventeen dengan muka hang yang ni memang mature bak hang!!

salam ramadan dik kikih

-akak Rain-

:P

O CIKTEDDY said...

comelnya kek!hehe


aaaaaaaaa cik nmpk Milo tabur kat situ..huargh mengidam -,-

xila riston said...

selamat hari lahir dan selamat berpuasaaaa!!

Wadi AR said...

tua dah abu

lilypelangi said...

ouhh,, selamat hari tua.. hehehe..

abu da besar kan.. dengar ckap org tua ye.. hee :D

syakey said...

tgk muka abu je terus terasa macam meriah semacam sambutan hr lahirnya. hahah.

Yousof said...

Sweet seh dirai macam ni.. Boleh agak pun tapi mesti kau rasa terharu macam nak nangis tapi kau tahan sebab segan la nak nangis depan perempuan kan.. hahah



Nasib baik brader kat kedai tu muntah kat belakang kedai, kalau tak naya kamera kena muntah beliau.. ;D

Selamat hari jadi Abu, akhirnya sebaya juga kita.. hihi Semoga semuanya bertambah baik dan berkat insyaAllah.

ABU said...

tak de la nangis.. ah kau ni..haha..
sebaya kah kita.. aku sweet seventeen.. kau sweet seventeen jugk kah hahahahahaha..

ekin alias said...

wahhh best2~ happy belated bufday~ :))

Hanie Dew said...

happy belated besday la.terklik entry ni plaks time puasa.terlama plak tenung kek tu. hahahaha..

sweet seventy???? O.o... oooo..ok bai atok. hahahaha

eyra Awang said...

wah abang....dekat la bday kita ni rupanya. aku 17. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!