Tuesday, June 12, 2012

WW: Misteri Istana Lama

Nantikan Entry Yang Akan Datang, Kisah Misteri Disebalik Istana Lama 

Koridor Misteri... Jeng Jeng Jeng...


Excited tak?! hahahahahaha... 

24 comments:

Chic Na said...

ok. sila update cepat.
suka citer misteri. :)

cik pinkmoon said...

bru jgak pergi for the 1st time dlm bulan 3-4 bru2 ni..siang x nmpak misteri sgt.. klu mlm mungkin la kot:))

Syakir Rahman said...

=="

suspen tuh adelah kot...ngaahahahaha

syafiqakarim said...

excited woi
haha

hani said...

nebes nih nak tunggu!!! cepat oh..

HeNRieTTa JoSe said...

Kelly's Castle erk? t citer yea....

si robot comel said...

kellie castle. peewwit. ingat2 lupa kisah ni.hehe

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

kellie's castle ke ni? cepat update eh

[sutera kasih] said...

di mana ni..cantiknyaaaa !!

sabry oppa said...

singgah sini bace entry...
nice sangat !
like :) like :) ")nice ~~

superb !

Afzainizam said...

oohhhh tempat cantik tapi disebaliknya ada citer seram ada baca kat mestika issshhh menakutkan gak ...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy spray paint caliper brake disk kereta

kay_are said...

kire bagi trailer dulu r ni? dah macam filem.. memang suspen!

aimie amalina said...

istana kelly!
cantik
dan agak menyeramkan hokeh
hahahahaha

Fakhrul Haiyin said...

mcm crita hantu sda. hehe. tggu entry trbaru.

semutsengal said...

kalau da ada roh roh bagai, bukan misteri lagi dah, berhantu nmanyaaa.

Hanif Idrus said...

Rumah kalau ada hantu buat apa jadikan muzium..takutnya..hehehe

Cik TeN10 said...

Excited gila !! Rsa nak gigit2 je ko abu ! Hahahahh :D

delarocha said...

misteri nusantara ni

Aki said...

:D.. syok nu tau..

ABU said...

Entry full ada kat atas.. Kellie's castle.. The castle of love..

adan said...

aku terfikir.. pengunjung pun pernah tertengok roh william ni ka? dorang kenal ka rupa william?

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Sayidah Nafisah Ruslan said...

sangat mendebarkan..

Syazana Zainn said...

ade hantu kat koridor tu

bukan xperience aku la

dulu aku join st. john (waktu sekolah)

so ade buat camping kat situ

waktu malam berkawal tu ade budak hilang

tgk2 budak tu ada kat dalam bangunan.

pfttt giler seram tetiba

nasib aku tak jadi pi..HAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!