Friday, May 25, 2012

Aku Menang Churp Churp Car Sticker Giveaway by Maria Elena

Hi kengkawan, lama gak tak berlegar legar dalam blog ni kan... lima hari dah tak update.. update update terus nak gebang bagi tahu aku dapat hadiah daripada churp churp hahaha.. blajar perkataan gebang daripada Onie.. onie si mokcik mokcik tu.. tak kenal?.. sila terjah personal blog dia...

Last week aku komen something kat post churp churp dalam facebook.. sebenarnya aku tak baca pun betul betul pun post tu.. aku main komen je.. tetiba aku dinamakan sebagai salah sorang yang menang hadiah Churp Churp Car Sticker Giveaway by Maria Elena, komen pagi petang tu gak diorang announce.. errr.. ok aku menang hahahaha..

Esoknya aku dapat  email conformation dan diorang soh pegi office churp churp ambik sticker keta tu..

----------------------------------------------------------------------------

Hi Abu,


Thank you for writing to us and your participation in the Churp Churp Car Sticker giveaway by Maria Elena! :)


We are pleased to informed you that you've won yourself an exclusive Churp Churp Car Sticker!




You may collect your prize won from us at Churp Churp's office. 



Churp Churp Office Address
12B-5 & 12B-6, Heritage House, 33 Jalan Yap Ah Shak, 50300 Kuala Lumpur.
Telephone: 03-2694 8828


Thank you and we hope to see you soon in our coming events! 


Regards, 
Mikaela Ong
Churp Churp Community Executive

--------------------------------------------------------------------------------------

Ok memandangkan hadiah tu kena ambik during office hour memang tak la aku nak pegi.. Isnin hingga Jumaat 9am-5pm.. aku kerja kot.. motiff la aku nak MC kan nak mabik sticker ni..

So, aku nak Giveaway kan 'Churp Churp Car Sticker Giveaway by Maria Elena' kat korang.. tu pun kalau korang nak la.. nah ambik la siapa nak.. kot kot korang ada masa, ke kebetulan ada kat KL atau kerja sana boleh la singgah ambek kejap.. kata mana office churp churp?.. dekat dengan Heritage House kat Jalan Yap Ah Shak.. ce korang google..

Kalau nak sila la bagi tahu kat twitter @AshGive.. aku forward full email tu kat korang.. evident on behalf of me.. boleh ambik anytime during working hour sebelum 30 June 2012.. ok bye...

29 comments:

Wadi AR said...

maria elena bai. jumpe wadi kurede taknak?

ABU said...

Hahaha... Dpat hadiah apa jumpa wadi kurede...:P

syafiqakarim said...

malas nak amek kan...
haha tp comel gila la woiii

sis92 said...

peh btuah sungguh mu ni..

faridah nazurah said...

wahh best la kau. tp nape lak nak pass? g je la amik MC. pastu g amik. haha aku kalau nak g amik pun jauh..

kura said...

yoo. comel lote je stiker die iyee :0

Chic Na said...

comelnya sticker tu. :)

cimöt said...

jauh nak pi shah alam tu semata nak amek sticker.. hihihi

fArAh07 said...

ala sticker tu comel

Aien Alien said...

jauh la nak ambilkan...hehe

Afzainizam said...

oohhhhh sticker... nak ambik time kerja mmg susah sikit lerrr

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy repair door trim kereta

si robot comel said...

uih comel betul tu.uih tegoda,kehkehkeh

Fakhrul Haiyin said...

wuu. abu dpt gveaway. hehe. nda berbaloi tul lau sggp ambik MC smata2 ambik stiker tu. haha. derma jak laa kan. XD

Syazwan Che Deraman said...

Aci tak letak kat moto?

YOUsoF said...

Cantik sticker tu! Kalau dia terus pos ke rumah kan baguss kan.. hehe


Alang² dah cerita pasal sticekr jom jenguk sini kejap abu.. ;D

http://pelekatku.blogspot.com/2012/05/jouti-butik-menjual-barang-cantik.html

c'axoera ヅ said...

comel....pinjam buleh heheh

hani said...

maria leena kooottt!!!!

tp kalau aku jadik kau pun aku macam agak malas nk ke kl semata ambik sticker tu

Cik Yatt said...

comel nak!! hahaha

onie said...

mak aiiii,tetiba nama aku ada di sitok....measeh ya,kamek rasa teruja :D



kalau aku ada kat kl dah lama aku amikkkk,aku ni duk ulu selangor,payoh sikit.... kau ni abu,p la amik nuhhhhhh,rugi woo

delarocha said...

sticker kereta? takpe lah... klu kereta boleh gak saya volunteer dtg amik.. huhu

diana said...

sticker kereta pun sampai nak kena ambik kat opis dia ke??kalau pos je kan senang..
heheh

tirahzairi said...

nak gak abu....

Hanif said...

aku kat melaka....huhuhuhu.
tapi aku konpius si tirahzairi..dia nak kau ker atau sticker..hehehhe

HeNRieTTa JoSe said...

tahniah....rietta xnak...hehehe...far far away....

khairul akmal bin azman said...

terbaik lah abu!
tahniah bro..!

sha my heart said...

jd post jgk pasal ni kan. Hahaha.
Untg sape yg duk kl, mcm2 goodies ada..
By the way, maria elena popular blogger tu. Cun pn ya.

Zakaria's daughter said...

maria elenaaaaa..

gulppp.

Ezad Skytech said...

takkan semata2 nak ambik sticker ni nak kena MC kan...haha~

APAN said...

baik hati betul...org da bagi, dia bagi lak kat orang lain. haha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!