Thursday, April 12, 2012

Real Vintage Aku Kat Menggatal Sabah


Ini kes layan gambar gambar lama punya pasal.. aku dah tak de kerja boring, tetiba aku belek belek folders gambar gambar lama dalam lappy aku.. so, kesudahannya aku terjumpa gambar epik ni hahaha.. gambar masa aku baru masuk study diploma kat UiTM Menggatal Sabah.. jom main teka teka.. mana aku kat dalam gambar tu hehehe.. Tahu tak aku tergelak tengok gambar ni.. wuahahahaha...

Junior Diploma Plantation Management UiTM-KK 2003 kena buli hahahaha  


19 comments:

Syazwan Che Deraman said...

aku rasa gambar kau dekat ngan paip tu kot.
heheh

syafiqakarim said...

nampak bahagia semua.hahahha

[sutera kasih] said...

tu nah ko bu yg pakai spec ijau butak2 hahaha lucunya !!! ooo bdk uitm sbh plak ko ni..

Cik Yatt said...

botak? hehe

Umie Artoqiemie said...

memang kene butak ke hape ni abu?

ABU said...

abng pilot.. hehehe salah

S-Karim..mmg la bahagia hahaha bnyk kengan main tau :P

yan...yup dekat UMS kan, seblh2 je kita..

yatt..kena bitak..

umie.. semua kena botak 3 sem hehe

blogtilldrop said...

oh kat menggatal tak je jgn menggatal ...ok cheerss.. gurau je

say to easy=) said...

lawa spec!hahaha

Rtp Farra Arisha said...

i know where were you in that photo hiks. but anyway, fotonya terlihat lucu, entah apa yang lucunya arisha tak tau. hahaha

Wadi AR said...

muke ko tiada dalam gambar

ABU said...

ada la..:P

onie said...

abu,kau 4 dari kanan....yg ke depan sikit tu haa,haha :P

syakey said...

nama menggatal,sabah tu unikkk ah. agak2 yg blaja kat situ ada ciri2 menggatal dak abu. HAHA :P

dill said...

lawa spek

dill.

Ezad Skytech said...

haha...aq da dpt detect mana satu ni...barisan depan sekali..no 4 dari kanan berspek hijau...ahakss...

ABU said...

hehehehe...

APAN said...

pemuda yg mengcangkung di tengah2 memakai tali leher warna hitam kot :)

Afzainizam said...

uihhhh botak habis junior ni semua.... habis rambut lerrr gondol sampai tak kenal mana satu ko ni lahhhh

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
sport rim rs watanabe

Miz Rinie Yunus said...

Hahaha..lucu bila ingat d suruh pakai spek ni bila berjalan d kwsn uitm..hahaha...ndak sangka kita bleh lalui semua ni kan,abu?hahaha..paling best terjun dlm kolam "istimewa" n minum air sumpah...hahaha...special bahan2 yg kami as a senior
gunakan utk air sumpah kamu tue...heeeee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!