Monday, April 2, 2012

Fan Page Celebration GiveAway by Eqbal Zack

Jangan pelik tetiba aku join GA pula hari ni haha.. ni kali kedua aku join GA by En. Eq, siapa tak nak wey tengok la hadiah dia huhuhu.. aku memang gila kalau bab bab perfume ni.. harap harap boleh la dapat, sesuai betol dengan baby Boss Bottled Night aku yang dah nak habis tu..

For Men: CK One, Chrome Azzaro and Mont Blance

For women: DKNY

Kalau nak join sila la klik kat SINI, aku harap jugak korang tak join la, nanti kebarangkalian aku nak dapat susah, gila jahat aku kah kah kah.. sebab 7 pemenang akan dipilih menggunakan RANDOM.ORG... tarikh tutup 7 April 2012 dan pemenang akan diumumkan pada 9 April 2012..


Macam mana nak join..
Klik "LIKE" Fan-Page En Eq kat blog dia.. klik kat sini (done)
Buat entry pasal GA ni dan tinggalkan URL entry korang tu kat blog En. Eq (done)
Dan jangan lupa klik LIKE another new Eqbal Zack page.. klik kat sini (done)
...........................................................
Semalam masa buat entry ni blogger yang join 12 orang je.. sekarang dah 85 huhuhu.. En. Eq kalau buat GA mesti ramai yang join.. Wish me luck guys.. :P

27 comments:

Wadi AR said...

dah menang hadiah cutting dua ngn aku

ABU said...

tak nak tak nak :P

Juliet_iRa~" said...

good luck!

hadiah best..heee

syafiqakarim said...

pergh perghhhh....

si robot comel said...

hadiah yg lumayan,wahhh

KhaiRin : anies said...

kalu mng sy nk botol bleh? heheheh
gud luck

Bidadari Syurga said...

dah lama tak tgk contest2 ni atau ga ni sejak offkan blog lama.... hahahahaha hai kawan

sha my heart said...

wah, best tu..
malangnya aku tak leh nak masuk blog abg Eq la, dari dulu lagi. Tak leh load masuk blog dia. pernah join pun sekali je GA dia. Dah nak wat macam mana kan, tak leh nak masuk. huhu, sadis2.

Abg Eq ni kalau rezeki lebih, dia suka berkongsi. itu yg baik kan, berkongsi utk para penyokongnya selama ini.


Good luck, wei.

onie said...

polo black takdak ....haha.... hebak hadiah abg eq kan

adan said...

gud luck bro..
bagi memudahkan ko menang,aku undur diri.

Ezad Skytech said...

nanti kalau menang kongsi2 sikit dgn aq ye...HAHA...

> btw gudluck..hee~

semutsengal said...

abu, kalau menang aku nak kotak dia eh ?


kahkahkahkah ~

chemay said...

goodluck abuuu.
:)

Afzainizam said...

yang DKNY tu aku ska bau dia... bau macho

good luck abu yeerrr

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
masalah starter solenoid kereta

[sutera kasih] said...

bestnya kalau menang DKNY tu...inginnya ba aku pakai perfume mahal tu haha bah, good luck bu :)

APAN said...

semoga berjaya encik...semakin harum la engko lps ni :)

hani said...

kau ambik botol je la bu.. aku nak gak mrasa isi dia tu.. eh, silap. membau.

Zakaria's daughter said...

pergh perghh hadiahhhh.
tapi wa belumm ade feel nk juint GA lagikk sejak mule berbelog.

Rtp Farra Arisha said...

good luck abu. prize dia mewah dan menarik! :)

TiraPengemis said...

da menang ke? hehehe

Ezad Skytech said...

ramai jugak pesaing GA ni kan..hee~

hanaahmad said...

gudluck! :)

Liyana Zahim said...

All da besttttt!!!!! :)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

aku bukan peminat perfume, so agak malas nak join :)

Woofer Storm said...

gud luck ye...

ishiko said...

wahh.. lama da xjuin ga abg Eq..
hehe nsb baik xsuka DKNY :P

dill said...

selamat menang!

dill.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!