Wednesday, February 22, 2012

Wordless Wednesday Comel

Sempat WW, ada sejam lagi... errr.. ni kira WW gak ker.. hahahaha
ps: lama tak buat wordless Wednesday ^^

40 comments:

Cik Yatt said...

hahhaa..kanak2..aku prnh wat.

Hanif said...

No 4 ..aku ingat lagi...heheheh

syafiqakarim said...

hahaha betul.....
aiseh..

ABU said...

aku pulak no lima tu still buat lagi kadang kadang hahahahahahaha

biela bell said...

no 1 tu memang kadang2 lah..hahaha..rasa nak tepuk2 je otak nie..ntah apa yg difikirkan..hua2x

faridah nazurah said...

hahaha semua aku pernah buat.. tapi bile dah besar ni lak kesnya,
SEBELUM BUKAK LAPTOP IDEA MENCURAH2.. BILE DAH MENGADAP JE LAPTOP OTAK TERUS HANG

ABU said...

kannnn.. kadang2 nak makan.. cari pinggan, padahal pinggan dah ada kat tangan hahahahahaha

CikAnyss' :O said...

hahahahah , really agreed !! yang tolak pintu peti ais tu mmg xleh blah , ingat lagi , hhu , follower dah nak beriban , 3 lagi ... hmpir2 , jaga2 , tutup mata .. cepat !!


tahniah ! ^_^ big clap :>

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

ok dah wordless thursday..hehe

ABU said...

cikAnys.. blog tak best 3 orng nak follow pun susah nak dapat.. sabo je la hahahaha

rozeeta rashid said...

no 1 selalu woi!! haha. yang lain2 pun pernah.

hani said...

haish.. no 1 tu memang kerap kerap la sangatnye puunn...

leya said...

haha..sume tu mmg prnah trjadi...yg plg best lukis matahari tepi corner kertas hehehe

BENA said...

no 4 tu semuaaaa kompem penah buat . hahaha :P

*same la ngan aku lame da tak ww wwf ni :D

Qaseh dalia adelia said...

1 pelempang .. hehe

Cik TeN10 said...

no5 xpenah buat ! no 1 mmg slalu sgt.. pastu geram kt dri sdri.. keh3

YOUsoF said...

Aku admit no. 6) semua yang di atas.. ;D



Ok, WW kau diterima..

KhaiRin : anies said...

hahahahahhaha terasa??

Ezad Skytech said...

haha...semuanya pernah buat dulu..sekarang ni pun yg no 1 dan 5 masih buat jugak...haha~

CekbOlat-bOlat said...

hahaha.. semua selalu buat !
tetambah no 5 and 1.. -__-

c'axoera ヅ said...

exactly :D

syakey said...

hahah. memang aku ada buat benda2 alah ni.

memang layannn ah 9gag. nak nak masa exam. 9gag dulu baru study. HAHA

hassy chan said...

tang peti ais tu memang ak ingt aku penah wat hahaha

Saddila said...

number 5 tu, sekarang pun buat. haha

~SaL IjOu~ said...

no satu setuju amat!~ ;p

H.J said...

no.2 time tadika je..haha

~SaL IjOu~ said...

*loh..kat puchong perdana ke ko..
aku ada kenal sorang blogger lain dok puchong perdana gak..x jauh dari masjid yg ada tasik n tempat jogging tu..~
*aku dok puchong putra perdana~ ^^
*lenkali buat gathering blogger,ley la buat meriah2 kalo ramai yg dok dekat ye dak~ ^^

Fara E's said...

aku tak pun , lalala

haha

Juno said...

Ini la yang membentuk siapa aku sekarang.

eh nostalgia tetibe.

bye.

[sutera kasih] said...

ndak pernah buat pun :P

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

yg akak buat 1,2, 4 shj hehe

chemay said...

chemay still buad semua tuh.
errrrr

cimöt said...

no 4 tu..sampai aku tunjuk care2 nak buat kat anak buah gua..hahahbiaq depa plak rase..

Yatie Awang said...

akak budak baik...hehhee

anif abdullah| AA said...

eh mana ade.. takde..haha

ABU said...

Kak yati..ok, mmg baik :)
Anif.. Aku tak yakin ko tak pernah buat haha..

lynda salim said...

supremely i've done all ..

*i love to read 9gag.com :)

semutsengal said...

hahaha

penah penah penah.

fathiahRAIHANA said...

sapa punya idea eh hati bentuk camtu ? --"

mmg dok buat smpai skrg pun, hee.

Afzainizam said...

no 5 tuuuu.... aku tertarik sangat lerrrr

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy pasang flash brake light

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!