Wednesday, January 11, 2012

Cara Release Tension Lepas Jawab Exam

Oh adik adik masih berexam kah lagi kalian.. kalau masih good luck la abang ucapkan.. jawab paper bagus bagus ok.. jangan bawak toyol, kantoi kang repeat pulak kah kah kah.. kalau nak boleh jugak, pandai berak pandai la basuh...

Mungkin ramai yang setuju.. amatlah terhaven sekali kalau dah hapis paper, jangan kan habis.. kalau dapat gap yang panjang antara dua paper pun dah kira oyeh oyeh!!.. sempat lagi tengok wayang, jalan jalan soping soping, atau habiskan satu campaign RPG game hahahahaha..

genres movie yang paling aku layan hehehe..

Korang bagaimana cara nak release tension kalau dah lepas jawab paper?.. delete yang semalam semalam sebelum start struggle untuk next paper pulak, ikut pengalaman memang macam macam cara yang aku tengok.. tapi antara banyak banyak yang terpaling aku suka ialah layan films.. ehem! bukan blue films ya, harap maklum..

Bukan aku sorang je yang suka bermovies marathon kalau dah habis paper.. kalau kat kolej Teratai atau Kolej Perindu UiTM tu rasanya semua macam tu.. yang datang masuk bilik nak kopi movie katanya.. emmm baru abis paper la tu.. sama gak macam aku daripada tingkat atas gi tingkat bawah bilik member nak collect movies tuk buat movie marathon.. ha seronok kan, cara paling mudah nak release tension.. oh dammmn cerita benda benda macam ni rindu pulak masa zaman zaman study dulu sob sob..

Korang pulak macam mana? err.. nanti ada pulak yang cakap "gi surau la.. ngaji kuran cara yang paling bagus"... yang itu aku tahu la jugak hehe..

Btw, aku dah tukar header.. amacam ok tak?.. kalau korang cakap "tak ok".. aku buang sekarang jugak keh keh keh..

45 comments:

adan said...

header ko smart bro.. simple...

cara aku release tension g tidur barangkali.. haha.. tak pun aku g ke tempat yg tenang.. tpt tu mana2 la.. janji tenang.. tandas pun kira jadik la.. hahaha

ABU said...

oh tandas kolej sangat la tidak tenang hahahahahaha

Eera Shera said...

mslhnye sy ni mase exam week la nk movie marathon..sbb bosan..pas exam x minat pun nk lyn movie sgt..

header tu x ok..sila buang skrg haha..x la..ok je..igt blog model mana td :p

ila said...

header lawa je dher..

basenya nk release tension 1st tido la.
bile da bgun cam ok siket.
oastu makan bebanyak..hee

Cikpuan rara said...

wahhh omputih.4tahun baru abes baca.

lieynanilaz said...

cara saya plak g jalan2...tak kisahlah shopping komplesks ke ramai2....isk rindu saat begitu..

header tu ok...jgn buang tau!!

storyfromme said...

selalunya kalau habis exam,balik exam masuk bilik layan cerita crime scene mcm NCIS,criminal minds,the mentalist.

KhaiRin - anies said...

tido la yg plg best... kalu x nk bgn trus pn x pe hehehe

ena meina said...

p/s i love u
novel dy sgt best..wee
btw cntik header bru abu,hehe :)

Gen2Merah said...

saya paling ngantok la kalau layan movie.... cepat bowrink... baik reles tensen dgn pegi beriadah dgn kwn2.. ehe

~SaL IjOu~ said...

wuyyo..terbaik nye header!~ ;)

aku pulun men game..hehe~

ekin alias said...

lawa headerrr i loikkkee~

cara release tension g MAKAN... :D pastu tido~~~

amny said...

time nak exam laa time tuk tengok movie , bosan la study.. hehe

header tu ,, cantikk !! serius jeles tengok orang dapat bergambar dekat sawah padi,, eh , sawah padi ke .. ngeh2 :D

syakey said...

header mau bolehhh,muka feeling habis. HAHA

ni, lepas habis jawab xm mmg wajib lerr layan film. tak payah tunggu habis final sebelum next paper pon sompatt lagi tgk cta..


:D

Hanif Idrus said...

nak release tension aku tidur!!!
Header yang bertema hati senang...tesenyum lebar..kekekek

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

okeh lah header tu :)


kalo akak ms dedolu..tido n tgk muvielah sama cam ko..

hassy chan said...

kalo ak pas abis paper, slalunye men game!! yeah!!!

Yatie Awang said...

wahhh...pandainya Abu...

APAN said...

kalau student aku rasa majoriti buat mcm tu.tmbah2 yg dok dalam...lagi pun bes kalau tengok ramai2.kalau tengok sorang2 orang tuduh tengok mende lain lak nanti.haha...

Liyana Zahim said...

Aku pas ekzem salu kuar p melantak weh.. Hahaha header ko ok cam budak2 terperangkap kat broga hill tp muka stok nk riang2.. Wakakakak~

Afzainizam said...

aku kalau nak lepas tension aku mmg dok ngadap movie ajerr tak keluar rumah sehari beb.... beli DVD pasar malam banyak-banyak tengok sampai muntah...

header baru ko tu celah semak mmg cun lerrr... simple but menarik... mentang2 ko hensem...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip tersalah isi minyak kereta

ciK LyndaWawa said...

seperti biasa..saya pun sama! hahahaa

Wen said...

wen dah abes exam hehe

BENA said...

aku pun sama jer jugak dulu . akalu abes jer exam . layan movie . siap layan ramai2 tu . syiok wooooo :)



cun cun header kau . terserlah mkemodelan kau abu . hahaahahah :)

Cik TeN10 said...

Emm aku lepas abes exam dulu xleh la nk shopping2.. Dok asrama aka penjara.. Aku buat apa ehh time pas abes exam dlu.. Xingat pulak.. Huhu tp bg aku zaman sek menengah la plg best !!

YOUsoF said...

Terima kasih bang ucapannya! Adik jadi lebih bersemangat sekarang ni! kehkeh


Aku pun suka layan filem kekeluargaan yang ada kelakar sikit, cintan cintun sikit.. Seronok lah.

Biasanya dulu kitaorang karoke ramai² lama².. Mesti kau ada buat jugak kan? ;D

Paris Lipton said...

yg pentng ade novel dear john tuh dh, ceh ingatkan hang sama..

Alia Nur Jazlia said...

hahah cun !! header tuh..

semutsengal said...

tengok porno boleh tak ? HAHAHAHAH


header kau nmpak cool ! besar gelak, kenapa kenapa ?

A retarded kitty said...

lepas exam aku makan coklat banyak-banyak.

header tu smart

Addin said...

addin nak pinjam yang parent trap tu ! haha

si robot comel said...

header cun beb.

aku pun copy movie dr orang,then tengok sampai lebam,kahkah

tak pun aku qada' baca buku yang aku belum baca lagi.teehee

fathiahRAIHANA said...

semat laa headerr tu :> kami tak berani pom letak gmbaq sndri, hee.


time spm dlu break sehari aje pn sblum paper yg last tu, tp lepas jugak satu dua movie, haha.

Shamsuddin Amin said...

mcm korg...
host baru...

rozeeta rashid said...

wahh bahagia muka kat header. haha.

suka main game lepas habis paper. makan choc ke. karok ke. eh banyak pulak. haha.

Bella Bell said...

sama cam aku. aku pun suka tengok movie lepas habis exam. hehe.


header ko dah ok. tapi kalau letak muka aku lagi cun. pehh. ok gurau. hehe.

Afzainizam said...

wooo bengkak mata kalau layan movie ni.... kalau kena timing dia ada mood nak nengok movie ... habis satu layan satu lagi.. habis layan yang baru lagi....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip kereta semasa banjir

schaze zainn said...

hikhik.. aku pun dulu selalu gak marathon movie ni

tp aku lebih suke marathon drama korea yg berepisod tu

so kalo ade 24episod tu, jenuh la satu hari suntuk dok ngadap lepi..ekeke

chemay said...

chemay dulu masa kat matrik.
masa stdy week lah masa untuk buad movie marathon tauuu.
hehe
:P

Cikgu Ma said...

ensem la header..hehe

delarocha said...

header ok..

Ahmad Syuxer said...

aku bantai layan tv series..:)..dari season 1 sampai season terbaru nya..sah makan megi je hehe

El-Janna said...

movie marathon mmg best^^

Anak Wak Mail said...

aku kalau habis exam dulu,,apa lagi,,qada' tido la,,letih kot jawab exam..

Fathiah Hamim said...

saya pegi jalan2 keluar dari tempat belajar. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!