Thursday, December 29, 2011

Abu Bakar Atau Abu Nawas

Ini entry penyelamat kata si Yousof.. tak tahu nak update apa.. saja nak bagi tahu, aku dapat sarong talipon tuk blackberry nokia aku, gambar burung hantu.. opismet aku bagi ok.. cantek tak cantek tak!! ok fine aku pakai kat rumah aje dan kat opis, tak nak bawak kuar takut rosak :P

Ingat lagi tak aku pernah dapat keychain daripada sorang blogger nama Ira.. apa tak ingat?! penggg!! sebijik... hahahaha ada kat sini kalau nak tengok vespa dan guitar tu.. material dia daripada benda yang sama macam dalam gambar kat atas..

Orang sekarang ni makin keretip la, beli raw materials pastu boleh buat sendiri, tu kalau rajin la.. kalau jenis pemalas mintak tolong orang buatkan aje sudah, lagipun gigih aku nak buat benda benda macam ni hehehe..

Baru baru ni aku mintak blogger nama Bena buatkan satu keychain..

Ini la dia keychain yang Bena buatkan tu.. awesome, ingatkan kecik je benda ni, sampai baru tahu besar jugak rupanya.. ada love love lagi ko tau hahaha.. double sided.. nak tahu apa yang ada kat sebelah?..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
berak jap!!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

hahahaha jom muntah ijo ramai ramai...
rasanya Bena la yang paling nak muntah dapat orang yang request nak buat "Abu Enchem" hahahahahaha..
nak jugak? jom tengok sini

18 comments:

Ahmad Syuxer said...

hahahaha abu perasan..;p..

Cikgu Ma said...

syuke lettew dpt keycain encem..hihi..tp memang encem la...keychain tu la...not the owner..hek3...gurau jerr..

fenomena akhir tahun

chemay said...

patutnye tulis.
abu handsome.
haaaa
:)

hani said...

enchem takdek de dalam kamus dewan abu oi..
haha

Cikpuan rara said...

hahahahahahaha mau kamu x tido mlm kan abu lepas kena puji.hahaha

eddy syrol said...

sa pun mau!!

Miz Novexx said...

comel, lagi2 sarung blackberry tu... :D

Fara E's said...

comel dohh ! nak jugak ! haha

cantekk said...

haha =D ase nk muntah tp telan balik, sbb ko mmg enchem kan.. tp sarung blekberi tu kolo ko pakai bwk keluar, mmg gugurl la.hihi.

semutsengal said...

Err, perasannyaaaaa.



untunglah untung untung !!

Rtp Farra Arisha said...

so very nice one!! :)

::FAIZ FARISH:: said...

tahniah la ye hehehe

BENA said...

hahahahahaha ! semua orang pokus dekat perkataan enchem . kondem semua kondemmm . HAHAHAHA . thanx abu sebab oder dengan ku ! heeee ;)


nanti kan entry aku pulak yee ;)

Daddylicious said...

berak...berapa lama?

hehe!

Afzainizam said...

oohhhhhh abu hensem adoohhhhh ok lah tu kan....

yang tu hand made kerrr.... kreatif sungguh lahhh

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip hadapi temprature naik kereta

Yatie Awang said...

wahhh..encem ye...perasan tak..ciptaan Allah semuanya cantik2 dan hencem2..kan...Alhamdulillah

tengah perasan lagi keeee..hehehe

YOUsoF said...

Entri peneyelamat yang boleh tahan berkesan, macam mana aku boleh terlepas entri enchem ni ek. Aku pun ingat benda ni kecik masa order dulu..

Sorry Abu, ni entri 2011, tapi 2012 baru aku dapat komen. Lambat setahun. hahah

Anak Wak Mail said...

kiut giler keychain tu!serius.

cuma tak boleh blah "enchem" tu.kah5x..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!