Tuesday, November 8, 2011

Sila Rogol Perempuan Seksi

Masa kecik kecik dulu kita jarang tengok orang berpakaian pelik.. dalam tv pun sama, kalau ada pun kebanyakanya adalah katun daripada jepun..  macam dragonball etc.. tu pun sebab watak tu daripada makhluk berkepala serigala ka apekah binatang yang reti bercakap.. watak katun perempuan seksi macam sailor moon..

Tapi sekarang ni macam macam ada.. kini kita boleh melihat sendiri daripada manusia betul, bukan katun lagi.. kuar je depan pintu dah pencemaran mata hahaha.. pegi KL lagila, tak tahu dah bezakan mana melayu dan mana bukan melayu.. sebab tu tak heran kalau kes kes rogol ni makin banyak, saje nak stim stim kan orang.. kan dah kena rogol.. pengajaran ada di situ..

Ini semua sebab lady gaga kah kah kah.. tukar tajuk pulak ya harap maklum, nak cakap yang dia pakai ni baju, tapi tak nampak macam baju pulak.. nak cakap dia pakai wallpaper pun bukan jugak, pelik macam mana bendalah tu boleh mengerbang kah kah.. orang mungkin dah tak heran dengan pesen pesen baju yang dia pakai.. typical lady gaga.. tolong la rogol lady gaga siapa nak..

Aku tak nampak MTV EMA baru baru ni sebab rumah sewa aku tak de tv dan tak de astro.. orang tak cakap pun aku boleh agak ini adalah lady gaga even muka dia tak nampak langsung hahahaha.. takkan Nicki Minaj pulak kan, dia tak seover ini.. well kira over jugak la dengan pakaian, rambut dan bibir dia.. emm barat (sambil matak keatas mulut ternganga lidah dijelirkan) camne tu cak korang buat haha.. tapi malaysia pun kira macam dah nak kebarat baratan jugak.. hak asasi manusia la katan..
Tajuk entry macam tak kena je dengan 'post body'.. maksud aku entry ni..

34 comments:

rozeeta rashid said...

haha. lady gaga konon2 feel fashionista lah.

amna said...

xyah smpi ke KL, di bndar2 kecil pun banyak.. sedih :(

*apa punya baju cm satelit je

adwafarahin said...

die tu mmg dressing ntah hape2 -___-

nub said...

lady gaga dahla tak lawa. hahaha

misTeaRed said...

mak ai...teruk beno gmbr...

Fara E's said...

lady gaga kah kah kah ;p

KhaiRin said...

da mcm burung gagak la plak

semutsengal said...

apekah itu Abu ?

dill said...

mangsa fesyen. ahaks

dill.

rara pinkmafia said...

lady gaga ni mmg gilak.hehehe.kalau rogol dye pon dye tak heran kot.

Umie Artoqiemie said...

biasalah tu satanic

blog-tips-kurus said...

slave to fashion..

khairul akmal bin azman said...

lady gaga yg sengal

onie said...

orang pakai baju kebawah..nenek gaga ni ke atas,tak ke pelik namanya tu?huhu

Dylla Fadzil said...

konon trend setter HAHAHA.

budakampung said...

kalau dia bagi free pon gua taknak rogol Lady Gagah tu~hahahaha

budakampung said...

kalau dia bagi free pon gua taknak rogol Lady Gagah tu~hahahaha

apik pehe said...

abu..kat kelantan pun dah semakin berani dah anak2 muda sekarang ni

Anak Wak Mail said...

erkk,,dah macam ape je aku tengok..macam kipas pon ada.

sleeping_maniac90 said...

lady gaga nk jdik org y pelik...
dan sememangnya dia pelik..

Bella Bell said...

ewwww... gila la.. lawak benar aku rasa.. huhu!!~

Bella Bell said...

ewwww... gila la.. lawak benar aku rasa.. huhu!!~

ABU said...

aku minat gila dgn lady gaga!!

APAN said...

dia ni pelik2 je...tapi still ramai yg sokong ida.pelik2.haha...

rebellion said...

hoho, ko punye tajuk memang mengancam, tapi cam ko kater la memang tak kene ngan post body tapi info tu tetap berguna,nice

Lieyly ︱ Alia said...

pelik dari org lain..dia pakai apa xtau la..xnmpk mcm baju dh..

terlebih kreatif kot ? haha !

tajuk mmg mengancam nmpk abu ? :D

Fathiah Hamim said...

dia neh gila.

onie said...

abu?ktk minat lady gaga?ohman~

kajaharuna said...

baju dia.. sangat jellek..
har har har...

YOUsoF said...

Paling aku suka masa dia pakai 'baju daging' dulu tu.. Kalau bijak pun jangan la tunjuk sangat kat manusia lain kan. Kahkahkah.



Tak kesah, tajuk entri kau banyak dicari di google. ;D

Cik TeN10 said...

sape la yg mereka design baju cni ni.. ish3.. haha

Afzainizam said...

perrgghhh memang pelik lah lady gaga tu... setiap kali nya ada ajerrr benda pelik... mangsa fesyen tu.....


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy tinted film headlamp rr taillamp

schaze zainn said...

lagy gaga tu tak betul kot.

pesen die sume pelik2. =="

err. tak payah pi KL pun dah leh tgk org seksi-seksa kat merata alam.. haish

ShahzCudin said...

bju die ntahapeape..tu pon ade yg nk ikot..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!