Tuesday, October 11, 2011

Cara Perempuan Masak Stim

adakah angka tu accurate

Oh finally entry Tips Untuk Mendapatkan Harga Tiket Kapal Terbang Yang Murah telahpun mengalahkan entry Osama bin Laden Mati Dibunuh.. no wonder la sebab entry tips tiket kapal terbang murah tu sentiasa ada dalam senarai Ngetop Minggu Ini.. carian dalam google pasal tiket pun setiap hari ada yang masuk.. yeah!! mari buat tips banyak banyak hahaha

Dan diikuti oleh entry Seluar Dalam Paris Hilton yang menjadi pujaan paparazi kat Amareka.. aku tak paham benda benda lucah jugak yang orang suka cari kan hahahaha.. (ekceli aku buat buat tak faham) ngeee..

ini contoh carian pada suatu ketika, apa main stim stim dalam blog aku ni.. dammm aku tak pernah bagi totorial cara nak bagi perempuan stim.. matila..

Sebenarnya blog aku selalu jugak dibanjiri oleh perkataan perkataan lucah.. tapi tak de la sebanyak entry Melancap Guna Timun si Hamzah tu.. maksud aku entry si Hamzah yang bertajuk Melancap Guna Timun.. dengan izin aku ingin menyebut antara keywords lucah yang pernah singgah dalam blog aku antaranya ialah pelir stim, seks dengan jepun dan lain lain.. tak sanggup aku nak sebut hahahaha.. aku kan budak good good..
Pengajaran dia ialah ping your entry dan jangan menculah!! haha..

40 comments:

Rtp Farra Arisha said...

isk :/ searching something doesn't good is not to good...

Fara E's said...

haha , okaylah tu ! drpd aku punya :(

Qaseh dalia adelia said...

erk .. silap tu ye cari ikan masak stim

adwafarahin said...

abeslaaa abu da start melucah nk ikut mejah si terbang tinggi2 tu hahaha

Abu Huzaifah said...

siapalah yg suke search bnde yg pelik2 ni... hikhik.. mmng nak kne pelempang lah... hikhik

anamizu said...

"Melancap Guna Timun si Hamzah"
sriyes aku repeat 2,3 kali bace ayat ni! hahahaha :P



luv,
cik ana

Lieyly ︱ Alia said...

hahahahah , gila !!

kesian kat abu..

ciK LyndaWawa said...

haha..mana tutorial nak bagi ppuan stim..hahaha....nak baca..=]

amna said...

woa, mcm2 skrg ek.
tak pernah pun terbaca komen culah-culah kt blog ni.. *haha

[sutera kasih] said...

sabar jak la...hohoho

sha my heart said...

aku ingatkan ada resipi masak stim, baru je nak salin. Adei~

izzad b* said...

kene bace nie... kekeke

AIEN NOT ALIEN said...

sifat ingin tahu tinggggggi sangat... huhu

dill said...

blog abu lucah rupenye. lalala~

dill.

aiEz said...

ak pn pelik gak,keyword blog ak boleh pulak ada kes ibu dan anak..apakah?euww keyword senget ni,heh...

Afzainizam said...

oohhhhh ni kena buat segmen 18 SG ( sangat ganas) punya lahhh yerr.... pasti meletup blog ko

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
wiper silikon dan wiper kereta biasa

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

alhamdulillah..blog akak so far masih suci..takda siggah keyword aneh-aneh nih..paling teruk pon mama seksi..apa hal nk carik mama seksi lak kat blog akak kan hahaha

YOUsoF said...

Ada je manusia lucah yang search benda² macam ni kat blog kau kan. Mungkin sebab nama blog kau dah ada bunyi² Amareka..

Cik TeN10 said...

dh lama aku tak cek keyword blog aku.. nk cek jugak la.. haha :p

:.—¤÷('[¤*F.a.n.a*¤]')÷¤—- said...

hahaha..gile rare keyword blog ko..hahaha

Addin said...

ahaha salah masuk blog ke ni ? :p

Pen MErah said...

byk gak keyword. blh menuntut. ske tgk ur blog.heheeee

[sutera kasih] said...

ndak update ka??? -_-"

ABU said...

tak de lagi..:(
penat baru balik kerja..huk huk..

Ezad Skytech said...

haha...keyword2 panas je masuk blog ko ni...kah3~

rara pinkmafia said...

huh keyword mmg hebatttt lah.mst masyukkkk je bulan ni kan.

Abg Stalker said...

hhahahaha ;D seluar dlm paris hilton pun ado.cmne tu abu,nk bt prmpn stim?hahaha..nk gk tahu ni.

Azham Vosovic said...

Tak pe...asalkan org datang blog kita sbb benda yg elok2 heheheheh

ABU said...

abg stalker..tu la pasal, aku nak buat tutorial la.. tapi kena cari info dulu hahaha
AV: yaa betul... :D

Syazwan Che Deraman said...

camana tu ye.
hehehe

Bro ahmad said...

cuak punya keyword hahaa..bro baru nak menuntut ni XD

syafiqakarim said...

haha sebenarnya,tips tu ku lah yg cari.haha sila lah buat :p

ABU said...

lucah blh?! hahahahaha

anamizu said...

update ABU..
kemon bro! :P




luv,
cik ana

Puteri Iqa Izyan said...

hahaha. kdg2 tgk keywords ni x masuk akal betul.selalu jgk dpt keywords pelik2.

Miecyber said...

Keywords yang meragukan...

360,000 kanak kanak membuat pemeriksaan radiasi di Fukushima, Jepun
Taman Negara Package
Travel Online Shopping

Syuxer said...

hahaha takkan la camtu sampai sekali keyword datang bertulis kat sini..

parah dah cara bagi perempuan stim..kelakar betul haahah

Anif Abdullah| AA said...

aku baca benda baik-baik je dlm blog ko nih.. baik tak? hahaha.. *pengsan

APAN said...

ko kamceng ke ngan blogger yg selalu guna keyword 'lucah' tu? aku tak tau dia ni or org lain.tajuk entri mcm bangst2 je semua...bila baca xde kena mengena mana pun...mcm amek kesempatan lak.aku mmg x sokong orang buat mcm tu ma.haha...

laktak la...

Edy Fee said...

suar dlm dia laklu..suar dalam kita sapa nak pegang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!