Saturday, September 10, 2011

Karipap Karipap Cinta Tak Best Sebab Ada Gambit Saifullah

Bapak gila jahat tajuk entry hahahahaha...

Aku dengar filem Karipap Karipap Cinta ni adaptasi daripada novel.. dikhabarkan jugak novel dia best, ya latu kott.. kalau tak, takkan la sampai ke tahap jadikan movie kan..

 
wau karipap sangat uollzzz...hahahaha..

Tapi kasihan pulak dengar nasib movie dia.. ramai orang tak nak tengok movie Karipap Karipap Cinta sebab hero dalam cerita tu si Gambit hahaha.. Tengok Karipap sama maksud dengan tengok Anu Dalam Botol..keh keh.. sabar la kau Gambit, nampaknya masih ramai orang yang terasa hati dengan kau.. mesti korang ingat lagi kes beberapa bulan lalu kan, cuba tengok kat sini.. tu la terlajak perahu boleh di undur, terlajak kata..emmm..jadi apalah?...

Kalau korang tanya aku pun sebenarnya aku memang dah lama tak suka tengok si Gambit ni.. sebelum ada issue pasal statement dia dalam twitter tu lagi memang aku dah tak suka dia.. ntah la, aku pun tak tahu, ini cuma pandangan peribadi aku.. pada aku dia ada aura yang buat aku menyampah.. jahat gila aku ni hahahaha..
Baru baru ni dia buat hal lagi dalam fb kan.. dia menggelar followers yang tidak menyokong dia sebagai anjing dan babi.. boleh pulak dia cakap macam tu kan.. nampak sangat dia ni tidak perlu disokong dalam industri hiburan tanah air kita yang tak besar mana ni..hahaha..

Siapa kau tanpa peminat?.. sapa yang beli tiket wayang, sapa yang tengok ko dalam drama drama tibi/astro yang tiap bulan bayar mahal tu.. no no no.. aku kalau tengok Gambit di tibi terus aku tukar channel lain.. korang macam mana pulak? aku tahu korang suka tengok si Gambit kan kan kan..lalalala...

33 comments:

Fara E's said...

btol , aku ta ske ea =='

adwafarahin said...

sumpah x minat die haha :P

adan said...

gila la gambit ni.. gila... perasan femes..

dill said...

suruh die telan je kuih karipap tu. tah pape tah

dill.

[sutera kasih] said...

Astaghfirullah al-azim....nsb baik aku xpenah follow mana2 social site dia

hadi said...

perasan bagus gambit ni...padahal hampeh..hahaha

vampire's lovex said...

ehh sama la kita..aku pon tak suka karipap cnta nih sebab ada gambit wawawawa....

muhamad hanif said...

padan muka.


AHAHHAHAHA.

syrupmasin said...

karipap-karipap cinta?? errr

Bella Bell said...

aku tak suka karipap2 cinta.. tapi aku suka makan karipap.. hehehe!!~

NURUL NADIAH MAMAT said...

awal-awal lagi tak minat dia....

eh..amat suka kuih karipap..effect tak?ahahaa....

chemay said...

karipap cinta gabitt.
booo!!
tak suka diaa
-.-

~SaL IjOu~ said...

rasa nak baling karipap bertubi2 kat muka si gambit tu!!~

Rtp Farra Arisha said...

when i think back, kasian pula kat si gambit tu..his fans are run away from him..pasti berkurang peminat dia melainkan dia memnita maaf kembali secara terbuka..that's all enough ;)

Qaseh dalia adelia said...

mmg tak tgk pun , meluat hihi

ArulchelseA said...

masalah bila dah popular.. kih kih kih..

meaw said...

tak teringin pon tengok,hahaha!

cik najihah said...

tu lah die artis..once dah buat "taik:
cam tu mmg habes lah

sleeping_maniac90 said...

ak geli tgk mka dia sjk kali prtma tgk dia hahahahaha

cik azeya said...

hari tu baru nmpk si gambit ni kat ketut ketuk ramadhan.


hahaha.


btw, tajuk cerite dia pon dah macam tak best. sebab tu tak dapat sambutan. =.=

sergeant keroro said...

tak pernah tengok pon, HAHA

Syuxer said...

aku huh sumpah x suka kat dia..berlagak nak mampos..bila2 masa boleh down dalam industri hiburan neh dengan prangai camtuh huhu

APAN said...

haha...aku pun menyampah kat mamt ni...tibe2 boleh menyampah sebab isu2 gini la...pe la dia ni.cam bagus sngat...

M Fizan said...

setuju 2000%.. aku memang rasa tak laku sebab gambit.. kalau zizan? confirm box-office

Shawn Razaleigh said...

tgk je gambit terus rasa nak mkn sireh gambir. ok sebenarnya gua tak kenal pun gambit.


hahhaa

Firdaus Hashim said...

tak kenal pn sape manusia ni..hahaha

RedVixen said...

uishh... terus menyirap darah aku bila tengok muka dia ni...

Anif Abdullah| AA said...

kelass kau gambit.. ~eh kau artis ke? xkenal..hahak..

sha my heart said...

entah pape la mamat ni..

erm, biar la artis xde kena mngena dgn kita

amna said...

pang! satu penampo utk dia

N U R A L Y N said...

ta suke gambit.. dy mcm best je na ckp org mcm2.. hahaha
papew pown tajuk karipap-karipap cinta to mcm ta 'kick' la..

Afzainizam said...

terlajak perahu boleh di undur terlajak kata padah binasa

tak hingin nak nengok

buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
tribunal tuntutan pengguna berkaitan kereta

Azham Vosovic said...

kan kan kan?

Tak perlulah sampai buat statement mcm tu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!