Tuesday, August 16, 2011

Tak Nak Pasang Alexa vs. Blogger Artis Wannabe

Masa 11.25 malam..
Venue dalam bilik atas tilam goyang goyang kaki depan lapy..
Sambil menunggu kain ranum dalam mesin basuh..
Mode entry, auto publish.. sedang LLB dalam opis..

Daripada entry aku yang pasal mengajak korang pasang Alexa dan PR dalam blog tu, nampaknya ramai yang tak berminat nak pasang.. tidak kurang jugak yang tak tahu apa fungsi sebenar menatang tu.. well aku nak panggil Bro Ahmad jugak ke soh dia terangkan hahahaha..

Tak pe la, nak pasang pun boleh, tak nak pasang pun tak pe jugak, no hal.. segan la jugak dengan ranking kita yang beriban riban tu.. tapi sebagai artis wannabe aku letak jak la hahaha.. tak paya la nak malu malu, terima je la hakikat hehe.. jangan sampai down sebab tengok ranking kita tu sudah.. macam yang si Gary cakap tu..

See.. cik Epal yang taraf retis pun tak letak Alexa tau.. thanks cik epal singgah komen, merendah diri nampaknya.. cik epal tak letak pun orang tahu cik epal di mana.. ngtop gitew..auuw!! kah kah kah.. :)

Oh cakap pasal blogger taraf retis datang komen.. nampak tak tak widget 'mereka yang hebak!!' kat seblah tu.. dalam banyak banyak senarai tu aku boleh kira berapa orang jak yang pernah datang komen dalam blog aku ni.. aku rasa korang pun sama kan.. yang lain tu buat kita ni macam tak wujud even kita baca/ komen blog diorang.. korang faham tak maksud aku? faham kan.. ada pulak tu sebok cakap pasal hubungan yang baik sesama blogger tu penting bla bla bla.. tapi dia? oh lupa pulak diorangkan sebok, tak sempat nak layan semua fans fans dia..hehehe.. btw, korang tetap hebak bagi aku.. jom meriahkan dunia blog malaysia.. :D

52 comments:

Lalalililulu said...

xde pun blogger hebat dtg blog aku....lg sedih...T.T

dill said...

alexa saye jutaan kot. hihi

dill.

Aki said...

kalau dapat komen dari retis juga la terbaik.. macam si Aki dapat komen dari ABU,trus bangga ni.. ^_^.v.. Hehehe..

cik najihah said...

pewit...blogger malatop singgah komen tu

sleeping_maniac90 said...

nih retis-wanna-be dlm msa spuluh taun akn dtg mai komen sini bhahahahahaaha...

fa-in said...

ayat biasa dengaq> biasa la retis kan nak buat camna.
-.-

Miss Y and Her World said...

kami segan nak pasang. kih kih kih :)

Fathiah Hamim said...

tak terpasang lagi. tak da masa cukup. heh

adan said...

aku dah tengok rank aku kat alexa..
tersangatlah jauh tersasar..

segan woo..

alif haris said...

aicece cik epal merendah diri..:p

Miz Novexx said...

untunglah cik epal datang komen, heheh... seganlah Abu nak letak Alexa rank, (-___-)V

YOUsoF said...

Hehehe aku suka perenggan terakhir ko Abu!! ;D



Baguslah cara Cik EPAL mengORENkan diri tu.. aku yang masih hingusan ni patut ikut..

muhamad hanif said...

oh,

untunglah retiiss dtg jengah blog.

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

cik epal dtg komen bestlah..dia penah dtg blog akak tp x drop komen (cek kat nuffnang) so akak anggap dia sombong lah ahhaha..dlm bebanyak blogger retiss hanya yuyu zulaikha jer yg bbrp kali drop komen kt tmpt akak..jd sayang yuyu hehe..x kira blogger retis ke x semua yg rajin komen akak sayangggg

amna said...

assalam :)
kalau saya tgk ranking saya ntah ke brapa billion lak kan.. huhu..
p/s:terpulang la pada indvdu tu nk pasang ke idok. tgk niat gok :P

Edy Fee said...

lucu skrg ramai gne word retis instead of artis.hehhee
hurmm follower ramai ok la

Aemy Shamy said...

oh retis tu artis ka..? hehehe..baru tau ni :p
waa cik epal dtg, bestnya...heeee....
btw, sy pernah try mau letak alexa tu tp xtau mcm mana mau buat...huhu..

Niena Pengembara Ilahi said...

fuyyo cik epal komen :D

GaRy™ said...

aq pun segan maw letak... hehehe... cayalah.. bila la cik epal mau datang blogku ni... T^T

::contengan hati::)) said...

betol2 nak sokong sejuta peratus lah incik abu ;)

WZulhilmi said...

ni Encik betik nk komen. kah kah. woo bagus lh ada blogger terkenal dtg komen. naik saham terus. haha

lilypelangi said...

blog aku yang biasa2 nie lagu kesian . dah la follower tak naek2 T.T

Syuxer said...

aku naik turun so aku tak leh predict alexa neh camner huhu...

wah..best ko bro..ada blogger femes komen..heheh..aku plak ntah bila blogger femes nak komen kat blog aku heheh

Rtp Farra Arisha said...

oopsss!! cik epal pun dtg komen blog ganas ni!! huhuyyy ;)
teruskan blogging ya!

meaw said...

better tayah letak lah....apapon,happy blogging tau ^__^

Hans said...

hahaha
aku malas pasang
alexa aku entah berapa
tak amik tahu
:-)

i am S!L4H.. said...

ranking? =.=

eh2 kain ranum dalam mesin tu unik. hahaha

Zetchi Henry said...

aiseyh follower pun masih xbnyk, sbb kurang aktif berblogging.. hehhe, tak pelah insyaAllah suatu hari nanti

Anif Abdullah| AA said...

cewahh.. cik epal komen tuu.hehe..
aku pon segan nak letak ranking ni.. tengokla cmne..hehe

ïêmå å¢klê§ said...

perghh
cil epal 2 datang komen
kira femes gak la blog ko..
haha

amir aizat said...

cik epal tuu,hehe

yatie Awang said...

kakak dah cuba yg terbaik untuk adik2 kakak ni...mekasih juga untuk Abu selalu datang blog kakak...

bunga said...

tu la..malu nak pasang..ehhee..

Bro ahmad said...

nak kena jengok cik epal lepas ni..belum drop komen hehee..blogger femes datang komen bro pun bangga hehee...meletop mak kau hmm,cik epal ranking x best, rasanya dia paling tinggi..blog bro semua widget2 habis buang..tengah cari template ni..kalau boleh blog nak 60kb bawah hmm

Bui Junaidi said...

amboii..cik epal dtg komen..

harus ko bangga..haha

tp bui mmg malas nk letak alexa tu,takder pekdah(bg bui lah..)

harrazdani said...

blogger femes terjah dan komen...terbaik laaa bro...alexa ni ok jer...ada ok ...takder pun ok...huhu

Lisa N.Yusof said...

aku nak komen blog cik epal bnyk2 la.
t die datang komeng. yeah!

schaze zainn said...

kalo ai letak wat malu jek..agagaga xP

dah le visitor pon kurang.

lepas tu ai ni jenis malas nak hapdate..haha xP

Mr.Thinker@Ali said...

ahh. ayat last mengata aku la tu. haha. alexa tu, aku x pasang sbb dah byk widget kat blog. :p

rara pinkmafia said...

kalau cik epal pon malu nk letak.rara ni apatah lagik lah kan.

Qaseh dalia adelia said...

hihi .. kita semua sama =)

Fyqa said...

uiytt !



*dh lme xlepak sni

;)

sha my heart said...

wah2.. cik epal datang tu.. wiwit, abu ni artis wannabe la =P

Lelaki Ini said...

wlpun aku tahap artis..
hakahhak!
tapi tak letak juga!

Abu Huzaifah said...

huhu... aku nak letak.. tapi... rase tak best plak... trafik tak seberape.. kehkeh..

tia @ Ini Kisah Tia said...

hehehhhh . aku kejar jugak tu alexa rank :D

APAN said...

betol la tu bro....jngan berharap sngat la komen or kunjungan drpd mereka2 yg cam artis tu.komitmen bnyak ma.mana de masa nak layan....ko pun nanti jadi gitu gak kot.ko kan dah separa artis dah skang.beringat la ye.jngan lupa akar umbi.haha...

sergeant keroro said...

hehe, aku tahu siapa :P

Ramziah Mangsor said...

kite masih baru.. tak guna nak pasang alexa.

wah, ada blogger hebat datang ya.

ayie said...

blog pak abu memang hebak sebab tu suka komen semua entry..hehe

[sutera kasih] said...

setiap org ada target & matlamat dlm blogging..so pasang or tak alexa tu xda kaitan sama taraf retis hehe

cikgu siti hazreen said...

tak pasang alexa lagi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!