Friday, August 5, 2011

Memperkenalkan Trafik yang Lain

Kalau dunia blogging ni selalu orang cakap pasal trafik.. tips nak meningkatkan trafik la, cerita si gila trafik la, semua la.. macam macam.. aku pun dah naik bosan dah dengan topik trafik ni..

Tapi hari ni aku tak de kerja.. so, aku pungg nak cakap pasal trafik jugak..

Selain trafik dalam blog dan trafik yang ada kat atas jalan raya tu.. ada lagi satu jenis trafik yang mungkin korang tak tahu..hehehehe..

Mari sini aku perkenalkan kat korang..... sila skrol..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
taraaaa...
capsicum traffic light

 Ini lah dia gabungan antara tiga jenis capsicum, green cap, red cap dan yellow cap hahahaha

Ia adalah salah satu product company tempat kerja aku ni keluarkan, brand Lushious banyak kat market, Giant, Carrefour, Cold Storage, Mydin dll.. kalau yang biasa shoping barang dapur kat pasar raya mungkin pernah la kot ternampak capsicum traffic light ni..

Cara nak masak? huhu.. aku tak tahu.. aku reti makan jak hehehehe

35 comments:

Fathiah Hamim said...

kau keja dengan diorang?? nak diskaun boleh? =P

MN said...

terbaik lah traffic baru ni broo !
hahaa :P

Nurnajwa said...

Agagaga, capsicum >< Comel je.

*igtkn mainan td XD hahaha*

alif haris said...

hahahahha hampeh tol :D hehe

cucu umie said...

sedap ker tidak ea?? haha boleh tahan mcm sedap shje

Miz Novexx said...

traffic light pesen baru, cunlah!!!

izzah said...

rasa die tak pedas sgt dr cili biase kan?

Shamsuddin Amin said...

nak masak? sng je...
ko buat pizza traffic light... haha

ak mo tomato la bu...
lama sdh ndak makan tomato... huhu

Aisyah Aina said...

comel je warna2 dia....sedap gila ni....tapi aku selalu makan warna hijau je....lagi dua tu tak pernah pon...

Wanie said...

haha..ni nak promote capsicum kah?
selalu org letak dalam paprik ni, dlm piza pn ade kan..

ABU said...

comel kan, pesen baru...carila kat market hahaha
mmg tak pedas..nama melayu dia aku tak tahu.. kalau tak silap aku orng buat sayur campur atau masak pizza..:D

udin, tomato banyak..slalu lupa la..

Hans said...

owh
lada benggala rupa2nya
aku suka makan dia
xrasa pedas walau orang panggl dia lada
ekekeke

sha my heart said...

bukan ke namanya cili tomato?

igtkan traffik apa la. terkena. hahaha~

sha my heart said...

bukan ke namanya cili tomato?

igtkan traffik apa la. terkena. hahaha~

sudeh said...

hang memang , kalau bab mencekik bagi jea kat hangg memang proo laa kann ;D

lilypelangi said...

wa saluuuuuuuuuuuuuuuuuuut ah ! :D

Aki said...

ekskiusmi Pak Abu,wa sudah jalan banyak tempat ah,baru ini kali wa nampak trafik manyak bagus wo... Lu kelja mana?? wa mau kasi trafik sama lu punya kompeni juga.. Hahaha.. mantap la tarapik ko ni bos..

sleeping_maniac90 said...

cun nyer menatang tuh hahahaha...
agk2 bnd tuh leh gntikn traffic light x?? hohoho

Bella Bell said...

hahaha.. gi-la comel.. :D



^^

NURUL NADIAH MAMAT said...

capsicum...cantik dan sedap dimakan....hehee....

nak free boleh pak Abu?hee...

Bidadari Syurga said...

haish... dah mcm polis trafik aja nie... huhuhuhuh...

WZulhilmi said...

regenya berapa? LOL!

tia @ Ini Kisah Tia said...

boleh makan niii :D

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
”Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip periksa kerosakan san servis radiator


ni kalau bahasa pasar di lada benggala ni... mmg nampak macam trafic light pulak kan

ayie said...

wah terbaik la traffic ni..hehe

adan said...

ahahah... yg penting warna menunjukkan dia layak digelar traffic light..

Abu Huzaifah said...

waahh... bleh ping entri tak??hikhik

Yen said...

o dang! sa tertipu..haha

Anif Abdullah| AA said...

wat pizza best nie.hahak..

p/s: tertipu aku :p

Lieyly ︱ Alia said...

hahaha , trafik jgk kan :D

Tea Dno said...

lol. hahaha. meh sini tea kasi traffic light, mau?

cantekk said...

cheh!
cili...hengat traffic blog =D

[sutera kasih] said...

traffic terbaek ni bang buuu..memang bertambah traffik hehehe

Khairil said...

makan mentah mcm makan jambu boleh ke?...

amir aizat said...

nice traffic abu! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!