Thursday, July 14, 2011

Lowongan Kerja

Argghhh!! sori korang.. aku busy lately menguruskan projek juta juta, hal hal duniawi..keh keh.. tak sempat sangat nak blogging.. sampai minggu depan macam ni la agaknya.. tak sempat nak balas semua kunjungan korang, yang baru follow blog ni pun aku tak pegi follow balik lagi.. sob sob..

Semalam upload gambar WW jak, tengok siapa yang teka dengan betul.. tahniah kepada cucu umie, WZulhilmi, amna , Anif Abdullah @Mr AA, Lieyly ︱ Alia, dill, Syuxer, bunga, deeya, dan Abu Huzaifah,.. tak de hadiah tuk korang hahahah.. ramai jugak yang cuba meneka.. warna warni kehidupan la, cinta la, ya ya je korang hahaha.. next time buat lagi, korang teka ok.. tapi hadiah tak de :P

Gambar kenangan bersama rakan sekerja yang telah pergi.. semoga engkau tenang di sana.. doa kami kirimkan kepadamu agar engkau sentiasa berbahagia dan aman selalu.. ditempat kerja baru.. keh keh.. oyeh!! Ijan, kalau ada lowongan kerja yang lagi bagus bagi tau aku beb..hahaha..

41 comments:

muhamad hanif said...

err,

ingat pergi mengadap Illahi ;)

Syuxer said...

hahahha aku ingatkan dia dah pi kat dunia lain...adehhhh..cuak betul..

dill said...

cis. yang telah pergi. mcm dah pergi tpt yang jauh je

dill.

nurAMALLINA said...

haha ingatkan dah selamat dah,

ishiko said...

huhuhuu..lowongan lowongan

ena meina said...

grrr..hahah,lwk ingt dh slmt..

Fathiah Hamim said...

adeh ayat seriau je

Diary oF Mine said...

isk dia ni... hahha....ingtkan apa td

APAN said...

projek juta2 tu.haha...

nurfatiha blacky said...

HAHAHA. projek berjuta tuhhh petim.

syrupmasin said...

perghh berbuall..igt dah pergi mengadap ilahi :D

harrazdani said...

terkejut aku bro...part tu aku berenti kejap baca....ingat dah pergi mengadap ilahi (bak kat syrup tu)..terfikir aku...uisssshhhh mudeee gileeerrrr...bila baca habiss...demmm!!!!! hahah

adan said...

wei.. warna warni kehidupan tu jawan aku tu bro..! ahaha.. apa sal tak link.. ahaha.. salah tak salah ko mesti link tahu..! ahaha


gurau2 jak..

Aisyah Aina said...

ishhh kau ni :D

Anif Abdullah @Mr AA said...

cemas jantung ha..ingat pergi mengadap ilahi td.mwahaha..

Miscellaneous Smiles said...

ap yang sampai juta juta tuu~

Lieyly ︱ Alia said...

woo best3 ! alia teka betoii ! yeahhh ;)

nk tuntut hadiah jgk ah :D

yatie Awang said...

suspennya ayat tu..., tak baik tau

alif haris said...

lorhh egtkan kwn tu kembali mengadap ilahi .. huhu .. baru nk sedekah alfatihah .. haha :D

Abu Huzaifah said...

ehh.. ingt kan dah arwah.. kau ni.. bermain dengan kata-kata plak.. haha...

Niena Pengembara Ilahi said...

isk.. baru je nk baca Al Fatihah, igt pergi menghadap ilahi..

amna said...

cik amna di situ. thanks mr.ABU :) semoga kawan tu sentiasa sukses begitu juga ampunya blog ni,k ^^

**::CIKNUURUL::** said...

eeee,boley ek buat ayt gitu,.trkejutt,.huhu,..ciss!

Bidadari Syurga said...

insyallah....

vampire's lovex said...

lahhh aku salah ehhh hahaha..

ayat last tu macam pergi tempat lain je hahaha

Lalalilillulu said...

aku saje jerk wat2 salah...hehehe

Alfatihah tuk kawan ko....amin..

lilypelangi said...

juta juta ?

pergh , kongsi lar :)

YOUsoF said...

Huhu... Semoga aman dan lebih kaya di tempat baharu wahai Ijan.. ;D

Puteri Iqa Izyan said...

cait.. igt pergi mae =.=

cucu umie said...

tidak sangka plak ayie teka dengan betol..btw, siapkan kerja bro..ad mase nty bru blogwalking lg..hehe

Nurnajwa said...

Cehhhh, pndah tmpt keja je --

Suspen XD

mykhalis said...

gmbr mcm knangan dah..pindah je kot..

kjaharun said...

projek berjuta?? wahhh!! good2..
hahahaha

Faraa Eiman's said...

cari keje ? GL la , haha ;D

Faraa Eiman's said...

cari keje ? GL la , haha ;D

lala shaheila said...

igt pergi tak kembali... :(

~SaL IjOu~ said...

Dah lama x singgah sini..busy jugak ke..samala kita..sob*

chemay said...

ingatkan dah tak ada tadi
-.-

cik sakdi said...

smogee tenang dsane.. peh ayat mcam dia dah di alam lain, kalu dia bace ni, maunye luku2 kepale ko abu. hahaha

Fyqa said...

ohh pindah.


errr

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip pasang audio sound sistem kereta

oohhhh sebakkk bila baca...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!