Saturday, June 11, 2011

X-Men First Class best

Masa aku taip entry ni aku baru sahaja pulang daripada menonton x men first class untuk yang kedua kalinya.. aku tak puas hati, hari Rabu baru baru ni aku dah tengok.. maklum la Rabu, tiket murah.. ramailah orang yang tengok wayang time tu.. dah la terpaksa duduk line paling hadapan, pastu ramai pulak orang yang annoying.. termasuk kapel kapel sekolah menengah yang bongok duduk sebelah aku, tengok dalam panggung buat macam tengok tv kat rumah.. bising hilang fokus aku. Duduk line paling hadapan, rasa macam nak temasuk je kepala aku ni dalam lubang hidung si Xavier hahaha...

Cuba tengok entry TheBloggerGurl ni.. mungkin ini ialah antara ciri ciri orang yang bongok dalam panggung wayang..

Siti Mashitah Saidin, 22, civil engineering 

Tak pe kan entry emo sikit sikit hahahahaha...

20 comments:

apik pehe said...

hahaha..sound jer la budak camtu..

Ayie said...

Xmen.. layan... hahaha

Aisyah Aina said...

budak2 sekolah memang macam tu :)
2 kali dah tengok...best nya

miss keila said...

hahahha best gilers dah tgk 2 kali...final exam punyer pasal lngsng x de kesempatan..:(

ABU said...

apik: nak jugak sound, tp nnti tmbah kesoh pulak dlm pangung..ikutkn hati nak sajoh aku tuang air 100plus atas kepala dia hahahahha

ayie: layannnnnn....

aina:bodoh kan..macam dia jak sorng yg bayar tiket..hampehh..

miss keila: ok la cite dia, tengok dua kali pun sbb tak puas hati hari tu... pirates mmg aku tengok dua kali sbb sgt best bagi aku..keh keh keh..

syrupmasin said...

haha..biase lah budak2 baru nak up :D

Miecyber said...

Uwaa... nak tengok jugalah....

Kesan Malaria melalui hand phone
Di Mana Ada Kemahuan, Di Situ Ada Jalan...
Bangladesh VS Vietnam

~SaL IjOu~ said...

Emo sekali sekala apa salahnya =p

NURUL NAJWA said...

haha,besa la 2.. annoying sgguh.. kdg2 mnyampah time tgok wayang ada org cm 2..

Abu Huzaifah said...

mmng mengganggu ketenteraman org... budak2 msuk pawagam.. kejutan budaya kot..hikhik

amir aizat said...

alah da tgk smpi 2x best nyer!!

ishiko said...

ohh.. xtgk lagi^^

YOUsoF said...

Pehh aku sekalipun belum layan cerita ni.. ko dah dua kali siap dapat bonus daripada budak² jakun lagi hehhe.


AKu pun bengkek kalau ada manusia yang jenis camtu dalam wayang, dekat ngan seat kita pulak tu, aduhh seronok habis!

Shamsuddin Amin said...

over kot entry...

gigih ko tgok wyg...
sggup duduk depan
kompom leher ko saket... hahaha

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

xmen..citer apa tu? akak x penah tau pon..budak bwh tu ko kutuk ke bg penghargaan..akak nk g jenguk jap ah..

raihana said...

x men 1st kelas nie mmg bes!!

HonEyBuNNy said...

ila xtengok pun..

tadi g tgk kl gengster ja...kena tgk neh..huwawaw

ABU said...

masin:betul..bru nak up konon :)

en cyber:pgi le tengok..best gak..

sal:betul..jgn selelu ok..:)

najwa:kan tau pun ..hehehe. bw, lama tak nampak. pegi mana?

abu:haha kejutan budaya..aku se7

aizat:haha terpaksa la..sbb tak puas hati masa yg first..

ishiko:pegi la..bnyk cite best skung di pawagam

yousof:hahaha..kan, rasa macam nak hempuk jak budak batak mcm tu..

udin:sbb aku pgi dgn kawan2, trpaksa la, ikut aku sebnrnya aku tak nak tengok..

kak rina:ala akak ni..buat2 naif pulak..hahaha

raihana:best kan..

honey: kl gangster tak tengok lagi..orng cakap best gilerrrrr..

chemay said...

kesian dapat orang macam tuh dalam cinema.
haha

ABU said...

tahu tak pe..tak puas hati sbb tu tengok dua kali xmen..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!