Wednesday, June 29, 2011

Wordless Wednesday:Transformers Dark of The Moon

Malam ni kat Sunway..oyeh!!

58 comments:

Aman Ibrahim said...

uwuwuwuwuwu.. nak tengok gak!!

Anne Nurain said...

ikooootttt!!
ko blnja aa?? hehehe..

Abu Huzaifah said...

yeahh!! abu kuasa dua blanje... hOhO

aqmalazmi said...

tiket da hbissssss..
-.-''

nurAMALLINA said...

Nak nengok! Tapi......sengkek.

Aki said...

sudah tingu semalam Abu.. hahaha..

ena meina said...

abu blnje lh ape lg..hehe!:p

deeya said...

nak ikoooott .......! abu blanje ^__^

ayie said...

ya isnin ni nak tgok.. xsaba lak rasa

syrupmasin said...

untunglahh :D

rara pinkmafia said...

see u there.

Mawar Berduri said...

grrrrrr....


nak gak tgk..

meaw said...

jom kita g tengok,hahahhaha!

inche hlovate said...

ikut!!

cucu umie said...

xperlh..bro blnje..okay gak

Syuxer said...

aku download aje..T_T..kat kelate xde panggung wayang..huhu

iniialahaku said...

malam ni layan bola dulu..pastu midnight mid valley

Lieyly ︱ Alia said...

adeihh nak tgok jgk :(

Qaseh dalia adelia said...

pesal sume cite pasal transformer hah .. kan qaseh jd transformer kan kan kan ..

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
diy buat mudguard dari fibreglass

yuppp ramai yang ternantikan citer ni..... tunggu DVD pasar malam keluar nanti aku nak beli

nfdeeda_zubir said...

untunglah dah keje boleh tengok wayang selaluuu. untunglah

omai.n i k l i s a said...

kita balik KL lambat lagi~ nk tengok jugak~

Lalalilillulu said...

pehhhhhh...jelezzzzzzz

sudeh said...

fuyyooo !
jangan lupaa buat review ! >.<

Terbelog said...

alamak
bile nk tgk ni
xde geng

nawal addina said...

movie tu gempak !

Faraa Eiman's said...

untung la ta ajk
wuuu ~ T.T
haha ;p

slmat menonton la ! ;D

adan said...

cam best jakk...

**::CIKNUURUL::** said...

xsuke cite ganas,.tetibe~ wuwuwuu

Fathiah Hamim said...

OH YEAHHH! esok tengok, sabtu dah beli, next week 3D pulakk. :D

zazaw said...

kesian kan aku??
aku tk suka tgk transformer ni

khairul akmal azman said...

layan mmber baik gua!
gi ngn awek2 ker?

ïêmå å¢klê§ said...

damnnnn...
aku teringin giler nak tengok cite ni...
tapi kat kampung mana ad wayang..
hukhuk

ïêmå å¢klê§ said...

damnnnn...
aku teringin giler nak tengok cite ni...
tapi kat kampung mana ad wayang..
hukhuk

vampire's lovex said...

woihhh nak pergi tengok jugakkkk...

rakam kan,nnti burn buat disk..hihi...

Bidadari Syurga said...

cant miss this.... lama tunggu...

amna said...

x minat robot-robot.. cmne nk suh mr.ABU belanje ni?

Miecyber said...

Bestnyer citer nie....

Mesin ATM Untuk Ikan Di Pulau Tioman

ecah mashuri said...

pergh abu.upload pic neh pun dah brlambak komen kamu.ehheeheh

~SaL IjOu~ said...

da lama betui x nengok wayang..huhu

cikida said...

wuishh,,,cam best je ni.nakk tgokkk !!

apik pehe said...

abu..berani ko tinggal aku..hahah

Ayie said...

dah sold out.. demn.. hahaha

alif haris said...

jom2 .. layan transformer ramai2 .. haha :D

Bella Bell said...

ok.. tak dapat tengok sebab kat kelantan xde panggung wayang T.T

review nanti ok abu? hehehe!!~



^^

izzah said...

yg ini mesti tonton punye!!!abu,nnt review cpt sikit best ke tak..hehe

Fyqa said...

wehh cmna cite nih ???

Scya Lollita said...

dah lame x lepak sunway .

mykhalis said...

ini betul2 mantappp

YOUsoF said...

Sila kongsi keterujaan tu dengan kami nanti ok Bu!!

Raji and Yeen said...

woahhh ni yg excited ni.. ;D
mo tgk gop ah

Rtp Farra Arisha said...

ohhh nak tgk jugakkkkkkkkkk!

zie_ira said...

besh tak ? nak tengok,,xtau bile dapat tgok,,wuuu,,,

bile nak response email ira ni? hehe,,:D

Puteri Iqa Izyan said...

heh. smlm kat kerteh tiket utk smlm dan hari sume sold out. haha

ghab van hal said...

nak tengok jugak!!!!

cik azeya said...

best ke cite ni abu? semua orang ckp best. -.-

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
cara atasi masalah aircond bateri dan enjin kereta

aKU BARU AJERRR BELI DVD PASAR MALAM CUMA SAYANG GAMBAR TAK CLEAR LAGI

ABU said...

to all: ya aku dah tengok..baca mini review aku kat atas..oyeh!! super best hahahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!