Friday, June 24, 2011

Wordless Friday eerr..apakah? apakah? haha

ehsan..g00gle..^^ daripada koleksi Lawak Lambok

44 comments:

leya said...

ai friday pn nk wordless jgk ye...tu tuju kt diri sndiri ke cane? hehehe...stuju ngn ular tu, patuk kn aje..;p

deeya said...

tak aci !! wordless untuk ari rabu jerla . haha ~

naseb gmbar tu comel .. hiyaaa ! aku nak jadi ular tu la . cambest jer patuk makhluk ta berguna tu . huhu ~

NARDtheNERD said...

freaky friday lah abu.
ehehehe.
:P

ekin alias said...

friday momentum ngeh3 :D

cikmemy said...

oloh2...sembahyang la kamu sebelum aku sembahyangkan!

ABU said...

leya: patu je patuk je..hahaha

deeya: hari hari lain blh jugk la hahaha

nard: tak nak..nak wordless jugak..hahaha

ekin:yeah nice moment..:)

cikmemy: sembahyang itu tiang agama..:)

aqmalazmi said...
This comment has been removed by the author.
aqmalazmi said...

ahhaha...friday pon ade wordless..
anyway bagus ular tu
"patuk mati baru tau !"
HAHAHAHAHA

nawal addina said...

solat :) skg bnd tu org dah pandang remeh ! tak patut oke !!

Abu Huzaifah said...

hoho... wordlees friday... haha.. ok gak 2... hari2 pun tkpe... jom solat.. :)

Anne Nurain said...

wordless everyday laa bru siuk..
gambar ja truss...
hehehe...

smbhyang ui sembhyang...
^___^

ABU said...

comment deleted: remove la kalau ko nak hahaha

aqmalazmi: nak jugak kan.. sbb rabu ari tu tak sempat nak wat..hahaha

nawal: tak patut..mmg tak patut..

syrupmasin said...

haha..slmt jumaat abu :D

Wilayah Sepet Kuku said...

psstt!..temujanji kat mana hari ni? :)

ABU said...

abu: hari hari la aku jadi pendiam kalo cang gini hahaha

anne:kan pemalas mau buat entry..letak gambar jak hari hari hahaha

Raji and Yeen said...

hahaha mmg wordless baca kartun tuh ;P

Syuxer said...

abu...solat jumaat jangan lupa tau..nanti kena patuk dengan ular hihi..

err jummaat boleh je nak wat wordless janji berkaitan dengan keagamaan heheh..boleh je kan..:)

khairul akmal azman said...

nasib gua x cam2..
otai2 gak...solat didahulukan..hehe

Rtp Farra Arisha said...

kata2 ular tu klakar laah. haha.

NuSaNa NoSa 91 said...

jgn jd camtu.. klu makwe panggil, laju je pergi.. klu Allah panggil, mengelat plak.. aigoo~ =.="

**::CIKNUURUL::** said...

ade jgk ek friday wordless,..hahaha,.apekah?,.apekah?,.ptukkn aje ular oit,.

~SaL IjOu~ said...

Encek ular..yg sorang tu patuk, yg lagi sorang te belit sampai xley nafas~huhuh

ecah mashuri said...

huhuh...ade pulakkk wordlessfridayyyyyy!!mase hri jumaat adelah hri yg pling best.sbb tgk llki pkai pelikat.perghhh..comeyyyy!

cucu umie said...

hahaha..tpy realiti zaman sekrng memang mcm gitu ah..ramai yg tinggl kan solt jumaat..ayie pon tak thu ah kenapa and mengapa??

アヌム ちゃん said...

isk2..patut bg pelempang ni dekat watak dalam kartun ni je.heheh

muhamad hanif said...

HAHAHAHAH..aku phm-aku pham..

salwaismail said...

biar ular patuk smapai mati baru tau. hahaha :D

http://salwaismail.blogspot.com

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

abu g solat jumaat kan..abu budak baik..

alif haris said...

hahaha .. dem punya budak .. ! :D

fikri FAUZI said...

tiba2 aku terasa doe bace baca entry ni..haha

Mawar Berduri said...

*geleng kepala.. panggil pak imam..

amir aizat said...

okay its friday wordless,haha nak jugak lah lepasni,hehe

A retarded kitty said...

bila buat dosa tu rasa tak berperasaan je kan?

ishiko said...

bhaha.. baru rase nk buat wordless friday.. ekekee.. abu dh buat.. buat hari laen ah.. :b

vampire's lovex said...

hahaha ,ular tu patut nye patuk je wehhhh...


biar dia rasa..hhhooo

Miecyber said...

Adegan tersebut sering berlaku...

Pemerdagangan Orang

Siti Aziz said...

kenape la pak cik anakonda tue tak lilit belit sampai sembelit nafas budak laki tue.. hahahaha...

miss.Addin said...

tak da kesedaran yang dua org tu . haha

tia @ Ini Kisah Tia said...

hahaa . wordless friday ? ya ampunnn :)

Cik TeN10 said...

ahahaha.. kelakar je tang ular tu.. kih3

Siti Arfah said...

ish3 . ape la nk jadi ngn manusia zmn skg. huk2

YOUsoF said...

Hahha.. selalu je aku nampak manusia jenis macam tu Bu.. Kasi patut ular sekejap bagus jugak tu.. kasi sedo sikit.. ;D

ayie said...

haha.. ni namanyee teaching lesson friday(tazkirah jumaat..hehe)

amir aizat said...

okay friday pon nk jugak wordless,haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!