Thursday, June 16, 2011

Website Malaysia yang telah di hack

Wah hebat gila diorang hackers ni.. cuba korang masuk http://penang.uitm.edu.my/
Dengar khabar Gengblogger pun dah kena hack.. ayoh!! matila, untungla aku tak pemes.. kalau aku kena hack aku tak tahu nak buat apa.. aku tidur jak.. hahahaha..




26 comments:

~SaL IjOu~ said...

aduh..byknye isu ni skang.cuak!

adwafarahin said...

haaa sudah! ape bole buat? tggu dan lihat :P

Aki said...

hahahahahancur.. hm,barulah..

Mawar Berduri said...

*duduk diam-diam..

bijak juga si hacker nie.. macam nak hancurkan reputasi pelancongan malaysia jak..

rara pinkmafia said...

apa mslah dorg ni eh.

Scya Lollita said...

aiyaaa . apa sulaaa jadi maaaa -.-

Fyqa said...

haishhh saketnyeee

Miecyber said...

Semuga kerajaan ambil iktibar dari kejadian ini...

Naik basikal ke Mekah

Syuxer said...

kerajaan harus peka masalah neh..jangan men2..

faiz said...

dpt uji tahap security lmn web malaysia ni...

amir aizat said...

kecoh satu dunia pasal bende ni,huhu

syrupmasin said...

adoii..

HonEyBuNNy said...

adussss...

apa nak jadi dunia blog kita neh...

wat orang risau ja tau..huwawaw

ayie said...

hmm terlalu bahaya hackers..

chemay said...

entah2 propaganda kerajaan je.
tah apa2
-.-

tia @ Ini Kisah Tia said...

wahahaa . sungguh teruji ..

Mr.Thinker@Ali said...

Hahahahaha. Ini kekurangan Malaysia apabila x ada server sndr macam negara lain. Kalau ada server sndr sure boleh atasi masalah ni. Sungguh tahi kpd hacker. =.=

APAN said...

haha...musim menggodam skang ni kot...
aku try masuk yg uitm penang tu tadi.dah ok dah kot...
huhu...

ABU said...

sal:tu la pasal..macm2..

adwa:ya..mari tunggu dn lihat kejadianya..

aki:hancurla..huhu

mawar:kan..aku tak kesh pun keh keh..

rara: tak puas hati la kot..:)

lollyita:tula..ntah..tunggu jak la..

fyqa:hehehe..

en Mycyber:harap2 mcm tu la..

syuxer:ya harus peka..jgn dok sekat2 lgi..banyak lagi website lin yg blh di sekat..

faiz:tula..rasakan..hehehe

aizat:gile mmg kecoh..

masin::)

honny:mcm ni la..haru biru..hehe

ayie:kan..tp aku song diorng ni..hahaha

chemy:tak kot..:P

tia:hehehe rasakan..

ali:oh mcm tu ke..baru tahu..pengajaran kepada kerajaan..

apan:dah ok la kot.. mlm tadi seronok je buka..ska tengok..hehehehe

cantekk said...

brp hari derang nk hek2 ni,,
xkan ari ni jek kot? ;-D

ABU said...

rasanya akan bertambh lgi..sampai diorng bosan la kott hehe..

apik pehe said...

mak aihh..banyak tu

GaRy™ said...

jangan dia hack blogger sudah... huhuhu~

ABU said...

apik: hehehe mungkin akn bnyk lagi yg kena hack

Gary: tu la pasal..matila kita..hahha

Raji and Yeen said...

aishh bukan main lagi owh..
lapang sangat masa dia owh @@

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
اسلام عليكم

http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
kembara mahkota johor 2011 daulat tuanku

uihhhhhh bahaya betooiiii tak kebal nangsung rupanya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!