Wednesday, June 1, 2011

Timbang berat blog dan gambar separuh lucah

Aishh!! korang ni tanya aku blog korang berat ke tak.. apa kata korang timbang sendiri kat sini.. tak tahu la accurate ke tak, tapi cuba try dua tiga kali.. masukkan URL blog korang pastu tekan check..

Tutorial nak hilangkan verification dalam blog tu cuba tengok kat sini pulak blog tia@ini kisah tia..

Sambil sambil tu mari kita gelak tengok gambar kat bawah ni..keh keh keh..


tak lucah kan.. tak lucah kan.. hahahahha

16 comments:

rara pinkmafia said...

weekkkkkk nk muntah tgk gmbr last tu.

adwafarahin said...

gmba last sumpah pengotor!

NURUL NAJWA said...

n komen..haha,pic last 2 gei kott.. ee

faiz said...

bongok punye askar..pengotor gile

NARDtheNERD said...

eeuwww.
askar tu garu bontot.
hehe.
:P

chemay said...

haha gambar yg seken tuh tak boleh belah..
habis rosak gambar orang
-.-

cik azeya said...

woi. guwe puasa rini. mane le tengok gambar lucah2. hilang 60% pahala tau. -_-

ïêmå å¢klê§ said...

dah gatal sangat la 2,,
xsempat2 nak cari tempat..

najihah sahami said...

euww.....sumpah tak lucah. kotor je. hehehe

Naddia said...

seksinye...

cucu umie said...

abu tak ad gmbo yg lgi best ker hang nk letak..haha btw, thnkx for the sharing tng bert blog..kuikui

tiha said...

huhuh...ntah2x...


marilah join kontest blog saya:

http://fasham87.blogspot.com

syrupmasin said...

wuahaha..ta bodoh sangat pon gamabr2 nih :D

cayob said...

eeeee abu..jangan bah ko nakal..

miss.Addin said...

HAHA ! :p

gi-la la .

cantekk said...

gambo : mmg tak lucah, tp tak snonoh la ;-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!