Sunday, June 26, 2011

Random Blogs Review

Korang ni asyik review blog orang lain, abu pun nak review blog la..ikut ikut..haha
Tak de segment khas just randomly pickup daripada bloggers yang ada menyimpan Kotak Kosong.. tak sempat nak review semua, next time abu review yang lain pulak okay.. untuk hari ini, mari kita lihat sapa yag kena..keh keh keh..

Dengan tema color blog warna ungu..Leya lova lova..sweet je dia ni, seorang yang peramah, dan baik hati.. terjah la, ikut terus..dia pasti membalas kunjungan korang..
http://leyamaleya.blogspot.com/

Yang kat atas ni pulak blog Diary Amni, mungkin ramai yang dah kenal.. lama jugak dia ni menghilang, busy mengkali sebab baru masuk UiTM Machang..
http://limelog.blogspot.com/

Sapa yang tak kenal bloh Nostalgia Klasik milik Abu Huzaifah.. abu kuasa dua hahaha.. tema blog lukis lukis.. smart lukisan dia.. dia ni pun selalu masuk blog abu.. kalau nak tengok hasil lukisan dia yang unik terjah la blog abu..
http://thisisguitarburok.blogspot.com/

Selalu bercerita pasal keagamaan blog Azrin Rahim..tak silap abu dia ni bakal cikgu, bagus bekwan dengan cikgu.. boleh tanya tanya pasal ilmu.. jangan bekawn dengan gangster, nanti bagi bad influence kat kita..
http://azrinrahim.blogspot.com/

Ni serius blog comel.. nama blog dia Saya Bintang Tapi Awak Bulan Ke? kalau bintang bulan angkat tangan hahaha .. abu suka blog dia ni, godek godek entry dia gelak jak abu baca, even ada lagu tapi senang jak masuk, ringan simple and nice..terjah blog cik memy..
http://cikmemy.blogspot.com/

Ini pulak spacial kes, blog Nurul Chemay.. dalam blog dia ada sejuta bintang.. dia pernah review blog Bunyi Kotak Kosong.. so abu pun nak review la dia balik, you review me, I review you back.. hahaha.. dia, selalu singgah kat blog abu, baik dan sweet orangya.. singgah la blog chemay kalau nak bekenalan dengan dia...
http://teddysweetheart.blogspot.com/
 
*penggunaan kata nama Abu pulak hari ni...hahahaha

46 comments:

Abu Huzaifah said...

hoho... aku ada lah... trime kasih abu kuasa dua... :) terharu sgt...

aqmalazmi said...

abu..aku tade pon??keh keh keh..
ade buat entry review juga..
tp esok publish =)

ecah mashuri said...

header nostalgia klsik tuh sgt cunn!vintage hbs,huuhu.nnti la ecah trjh blog2 omey ni:)

Wani said...

banyak blog yg direview...rajin sungguh..

ps: kalau bulan lah angkat tangan, bukn bintang, thehe :D

rara pinkmafia said...

wahhhhh beshnya kena riview...

sudeh said...

erk abu ?
pelik pulak rasanya HAHA
konon2 sopan la nie yea HUAHUA

~SaL IjOu~ said...

Aku ada sgt byk blog nak tgk tp skang busy tahap cipan begolek jatuh gaung terhantuk batu..huhuhu...~

Syuxer said...

owh review...:)

harap2 pasni dapat gak aku direview nanti..:)

GaRy™ said...

saya bintang tapi awak bulan ke????? hahaha... lawak lak tajuk blog tuh~

syrupmasin said...

blog ayie dgn chemay rajin pegi :D

Addin said...

blog addin ? haha kidding :)

have a nice day .

adan said...

nak terjah la..

nawal addina said...

belog sy tade :(

Aisyah Aina said...

semua blog tu best2...
aku tidak layak di situ...hahaha

muhamad hanif said...

wahahah..

review..revieww !!

cucu umie said...

thnkx abu review blog ayie..aishhh terima kasih daun keladi yer... nak terjah blog mereka juga

d_LA said...

teruskan mengreview..
slm kenal la yer..dtg dr blog chemay^^

Miscellaneous Smiles said...

nak menyemak kat sini..
kbai..~

deeya said...

comelnye kate ganti nama 'abu' tuh .. rase maca nak ngorat jerp .

chemay said...

comey je guna abu jugakkk.
hehe tengs abuuu.
nah bintang!
:P

Mawar Berduri said...

abu.. mawar p review okay.. k.bai abu..

Miecyber said...

Menarik....


Anjing Berbulu Panda

Raji and Yeen said...

wah comel2 blog nih...singgah nnti. :D

ishiko said...

hehe.. singgah singgah nh..

tia @ Ini Kisah Tia said...

hahaa . ni mesti kes teda idea mo up entri ni . hahaa . baa , kasi terjah semuaaaaaaaaaaaaaaa :)

czueka zulaikha said...

support blogger terbaik :) terjah jap laa

bunga said...

menarik..comel2 header..leh kenal ramai blogger baru..eheh

yatie Awang said...

kakak biasa masuk blog Azrin je, nanti kakak p melawat

leya said...

abu! tima kasih a lot promote blog org! no.1 tu awwwww...ni syg abu lbh ni..heeee ;p

lilypelangi said...

abu abu abu .

saje kaco kt sni .. hehehe

najihah sahami said...

hahaa....ringkas je blog review ni. lepas ni boleh la terjah! :)

cikmemy said...

eheh..ade blog i la..thanks abu=)blog abu pon comel gak..macam tuan dia..huhuhuhu

ain revival said...

haha..kenal gak si abu sorang lagi.

abu kuasa dua..hehe

amna said...

ada abu kuasa dua la. haha.. lucu2.
ni la peluang nk cari kawan baru. like3! :)

Fyqa said...

bgusnya review :)

Cik TeN10 said...

aku suka Nostalgia Klasik punya blog.. vintage mode .. mmg klasik !

Scya Lollita said...

cik scya bile ? majok ah . h0h0h0h

NuSaNa NoSa 91 said...

wahhhh~ xde la.. ahahahaa~ ^_^

Bella Bell said...

kenal chemay sorang je.. heheheh!!!~

Gagak said...

semua blog awek laaa...hehehe

apik pehe said...

huhuhu..tahniah untuk diorang semua

ayie said...

adakah blogger yg direview ni chantek.. apa lagi encik abu.. tambah kuota la..hehe

amny said...

gulp ! direview??ahha..thnx taw..ingat bila xaktif belog skg ni,xde orang kisah dah blog amni diary tu..hoho..

thnx....(^^)Y

amny said...

gulp ! direview??ahha..thnx taw..ingat bila xaktif belog skg ni,xde orang kisah dah blog amni diary tu..hoho..

thnx....(^^)Y

amir aizat said...

okay terjah!

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
”Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip penjagaan rantai motorsikal

EEEMMMM aku terjah sekarang pasal nak cari kawan baru..... blog mereka tu semua hebat-hebat belaka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!