Thursday, June 9, 2011

Beza Adam Dan Hawa: Perbezaan Lelaki dan Perempuan Diawal Pagi













Tag: Gambar lelaki bangun pagi, Gambar perempuan bangun pagi, lelaki lagi bagus, beza pagi dan petang, berus gigi awal pagi, bangun awal pagi gosok gigi

40 comments:

rara pinkmafia said...

hahahaha terasa i taw.

adwafarahin said...

hahahah ok adwa baik sket dr pompuan ats tuh..laju :)

Aman Ibrahim said...

hahaha~ ketara..

leya said...

amboi pmpuan smpai 17 step nye..yg laki 2 aje ye...ish3...btol2 trase ni..haih

cayob said...

hahaha..pantas

cantekk said...

abu, kau tak mandi pagi ea? ;-D

omai.n i k l i s a said...

xde xde, laki biasanya end up lambat sampai ke kelas or whatsoever.

Kyra said...

ha ha ha. serious terasa. wahahaha.

deeya said...

penTipu penTipu .. aku kerja kat site xde mekap2 bagai . hahaha ! awek kat atas tu artis hot laaaah ! =)

Dayana Nasir said...

cool. terbaek lah! ahhaha. perempuan memang amik masa sejam untuk bersiap. hahahaha

Dayana Nasir said...

cool. terbaek lah! ahhaha. perempuan memang amik masa sejam untuk bersiap. hahahaha

Dayana Nasir said...

cool. terbaek lah! ahhaha. perempuan memang amik masa sejam untuk bersiap. hahahaha

syrupmasin said...

haha..tepat sekalii :D

chemay said...

chemay tak macam ini.
sebab chemay tak suka mekap.
nanti muka nampak debu2.
eeee

Fathiah Hamim said...

hahhaha. fa memang bangun awal untuk bersiap. tapi, sebab fa tak suka kelam kabut, ikut kan, kejap je siap. -_-

bunga said...

hahaha...terbaik..tapi rasanya bunga xmcm lam gambar tu..hah..sbb xreti nak mekap..wakakak..jadi ciap xsampai 15 minit pun..haha..

Pijahh' de-Arr said...

#HAHAH..~~

bkn aku..=PP

Anonymous said...

Ko mmg kuat tdor...

Rtp Farra Arisha said...

haha, terbaikkk punya entry!

ayu Yusop said...

patut cepat jek laki siap eh. haha

apik pehe said...

hehehe..last2 same jer siap..hehehe

zati embong said...

hahahaha.hem segala bagai nak letak kat muka.

amna said...

kalau saya x perlu sampai 16 step. 10 step je cukup ;D haha

Cik Miza said...

ini lumrah alam~~~

ïêmå å¢klê§ said...

tapi bau, perempuan paling wangi..
hihi

Miss Anis said...

hahaha....xsmua pompuan mcm tu....

Ayie said...

nih dikira sebagai sesi mengutuk kaum hawa ke..?? hahahahah

~SaL IjOu~ said...

mak aih..byknye step..tp bak kata Miss Anis..x sume pompuan mcm tu..hehe

cucu umie said...

haha..seriusly ad juga yg lelaki nie lambt sebb nak make-up juga..ad yg 30minit kot kt dlm bilik air..hahah

amir aizat said...

haha sgt2 berbeza, betulla.hehe

miss lady said...

setuju juga nih.. hehe

faiz said...

kihkih...mmg realiti mcm tu..

Ain Zulaikha said...

hahahhhaaa win-win lah tuuuu.... ;p

Cik Mira said...

hahah penah kuarkan dalam entry i dulu :P

Siti Mashitah Saidin said...

hahahaha... pompuan mmg amek masa sikit bersiap...

*terasa* hahahaha

tia @ Ini Kisah Tia said...

haha . aku kah tu ? grr ;)

Hanie_Dew said...

definitely true. it's me!..yay.

Chempaka Sari said...

haha tak trasa i tau, sbb i ni cepat org nya...

N U R A L Y N said...

hadoi..lawak jew..
tapi saia ta la seteruk itu yaw..
btw,nice!

nurfauzi said...

ade juga betulnye itu.
tapi idak le semuanya.
ang tang 'make up' tu paling best haha

-cedok masuk kat blog ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!