Thursday, June 2, 2011

Kenyataan Palsu

Dengan ini aku ingin membuat kenyataan.. aku sudah bertukar menjadi panda, mataku sudah lebam, ada tompok hitam yang besar hahahahaha...
Tengok la gambarku yang terkini.. macam panda kan kan..hahaha



Diawal kepandaanku, tompok hitam tu masih kecik lagi.. aku sedang memerhatikan makanan yang lazat untuk di makan.. yam yam..
Ini panda kuat makan, tapi tak pandai nak gemok gemok.. keh keh keh..
Tak faham? klik sini...:D

33 comments:

syrupmasin said...

wuahaha..terkeju aku tgk gmbar kau tuh :D

raima said...

T E R K E S I M A

M A C A M

H A M P I R

P E N G S A N

P O N

A D E

(PENGSAN SUDEYH) XD

APAN said...

style mnde gitu?yakuza ke?haha...

cayob said...

ala comelnya panda ini..."panda dari sabah ye bang!"

ABU said...

hahahahahahaha jgn gelakkan panda!!
nti WHO marah...:D

meaw said...

wadushhhhhhhhhhhh! macam2 la abu ni,kekekeke

meaw said...

wadushhhhhhhhhhhh! macam2 la abu ni,kekekeke

wunny said...

haha panda makan buluh kan?

ABU said...

haha..
ya panda makan buluh.. tapi yg kat atas tu tak la..keh keh..

chemay said...

mata macam gitu pon still dikategorikan as panda yang handsome.
haha
:P

Chenta Liyana said...

wahhh ~ sangat cute... hehehehe.... suke nyer tgok.. lau gemok ag cute

Nadia Rahman said...

HAHAHA.. comelll!! wakaka

Aisyah Aina said...

wahhh comel la panda tu! hahaha

faiz said...

panda pon mkn benda2 camtu ke..hehe

adwafarahin said...

ok mula2 tgk scary gila abu oi!

adan said...

wei abu.. tekejut aku tgk panda tu tahu! ahahaha..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

pihak perhilitan kenapa x tangkap panda neh masuk zoo..bkn senang nk jumpa spesies mcm nih..

maCy said...

mate panda @_@

cik bai said...

haha..
comel mcm panda..
pnda nie pndy kungfu x??

amir aizat said...

haha hensem panda mcm nii,

ayie said...

kuat makan tapi tak gemok..

kompem pendamping..hehe

deeya said...

aku nak bela panda tu abu !

amna said...

salamualaik..

nampak macam lagi 'comel' mr. ABU bila ada shadow cm cik panda. ihihi..

p/s : apa nak jadi ni mr. ABU. p cari mask kt cosway !haha

apik pehe said...

hahaha..naper ko tak tumbuh bulu putih?hehehe

cucu umie said...

haha..cantik ah gmbo yang edit tu..uikui mcm apa ea?? lala upe plak

Miecyber said...

Kakaka....Panda kuwush...

E.coli kebal

cik azeya said...

mu dah kenape? hahahaha.

アヌム ちゃん said...

haha..igt panda betul2 tadi..hik2 :P

cantekk said...

hahaha ;-D
aku rase abu si panda lg kacak matanye dpd abu sebenar..

hihihi...

amny said...

alahai..pe kes??xcukup tido ke??

czueka zulaikha said...

aduyai terkejut.nak pengsan. tgk pic ni
tapi bila tgk banyak kali rase nak gelak haha :)
incik abu ni mcm2 la ko huhu

tia @ Ini Kisah Tia said...

hahaa . sot ni . nda la kali matamu begitu . hehee ..

armouris said...

lagi info tentang tompok hitam di SIHAT SELALU - Melasma Punca Tompok Hitam di Muka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!