Wednesday, June 1, 2011

Online sampai jadi macam mata panda

Ada tu orang gigih online tiap tiap hari, main blog dengan main facebook.. bangun pagi terus bukak laptop update status.. post entry baru, pastu blogwalking.. keh keh keh..

Tengok tu mata dia, tak lama lagi macam mata panda dah.. haha

Ada panda gemok ada panda kurus... panda gemok online sambil makan, panda kurus sebab online jak tak ingat nak makan..

mata panda hitam... lebam sebab kerja dia online jak..

Tadi ingat nak tengok kung fu panda.. tapi semua tiket dah habis kena rembat oleh budak budak yang tenga musim cuti sekolah..huhuhu.. budak budak ni, cuti sekolah pegi la buat tusen ka, perpustakaan ka..hehehe..

Sinopsis, review Kung Fu Panda

From the studio that brought you "Shrek," "Madagascar" and "Kung Fu Panda." Po is now living his dream as The Dragon Warrior, protecting the Valley of Peace alongside his friends and fellow kung fu masters, The Furious Five - Tigress, Crane, Mantis, Viper and Monkey. But Po's awesome new life is threatened by the emergence of a formidable villain, who plans to use a secret, unstoppable weapon to conquer China and destroy kung fu. It is up to Po and The Furious Five to journey across China to face this threat and vanquish it. But how can Po stop a weapon that can stop kung fu? He must look to his past and uncover the secrets of his mysterious origins; only then will he be able to unlock the strength he needs to succeed.
sumber IMDB

30 comments:

amna said...

alamak, tetiba terasa ;D
haha, saya panda kurus sbb x ingat dah jadual diet seharian bila ngadap laptop dlm bilik ^^


*perasan kurus..

rara pinkmafia said...

heheheheh comels kan kunfu panda.suke sgt2.hehehe

adwafarahin said...

abu si mata panda..kehkehkeh :D

syrupmasin said...

haha..aku terase doe bile kau kate panda gemok on9 smbil makan..haha

cucu umie said...

kaka..okay ayie panda yg kurus sebb xingt makan pon..huhuh

Scya Lollita said...

cik scya kalo da ngadap laptop dunia mmg n9 2 dah , tp akhrat x lpe ;D

tia @ Ini Kisah Tia said...

panda2 eye pun nasib ada teh uncang . ngee ;)

Kan Dah Makan Penampar

nfdeeda_zubir said...

kena guna google translate ni !

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

takpalah panda kan comel..jd bolehlah bajet comel mata cam panda pon..

wunny said...

haha weyh best gilaa cite tu. memula cam malas nak tengok sebab tak penah nak ikut tgk pon kungfu panda yg pertama dlu tu. g la tengok. comel~ xD

Terbelog said...

lawak2..tapi mmg btl pun haha

najihah sahami said...

haha..sensitif mata panda nih. terasa wo..hahaha

::contengan hati::)) said...

hahah opss mcm terasa je miahahhaa,,,
sekarang jam 5 pagi belum tydo,, esok jadi panda pendek aahha


kung fu pada best kan kan

chemay said...

nasip baik mata chemay cool je..
ehe
:P

tiha said...

shumel je panda tu..

marilah join kontest blog saya :

http;//fasham87.blogspot.com

Syuxer said...

hahaha aku pun dah jadi panda..sebijik cam ko cakap tuh..

aku panda gemuk bro..heheh..jarang2 nak men futsal..:)

apik pehe said...

hahhaha,,panda2..memang hebat

tiha said...

thanks follow..i follow u back...

marilah join kontest blog saya : http;//fasham87.blogspot.com

marilah beli brooch ada hair pin pun ada..http://fasham87.blogspot.com/2011/05/new-stock.html

bunga said...

terhebat,.,..

miss.Addin said...

panda comel ! :)

belum sempat lagi nak tengok kung fu panda tu HUHU

hawiz said...

comei mata panda tau..cam mata hawiz..
@_@

amir aizat said...

alah xtgk lagi kungfu panda2,haha

faiz said...

panda gemuk...aku kurus..hehe

Lalalilillulu said...

aku manusie...aku bkn panda...huhu

YOUsoF said...

Nasib aku memang jenis pakai mata manusia je dari dulu...


Takpele Bu bagi chance kat budak² tu layan panda tersebut. banyak lagi masa dan wang ko nak g wayang pasni kan.. ;DD

Rtp Farra Arisha said...

arisha pun slalu online smbl bw, but it doesn't mean i was a panda. muahaha :D

cantekk said...

beb, mata aku bakal jadik camtu ke??
1 ari ngadap pc bole katekan...
9jam kt opis+
1jam (kua opis lmbt)+
2jam (lau balik trus lepak cc)/5jam (lau kje mlm)

*aku pon tak tgk lg kunfu panda. jom jemaah

Naddia said...

sy mempunyai saiz yg mnyerupai panda

ïêmå å¢klê§ said...

tau xpe..
cuti sekolah ni mana2 tempat dimonopoli oleh budak sekolah...

ABU said...

oh kat sini ramai rupanya panda..

ada yg tak mngaku pulak keh keh keh.

panda panda panda..marila makan batang bamboo sambil bw..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!