Thursday, June 2, 2011

Makan taik hidung

Semalam ingat nak tengok kung fu panda kan, tapi tiket semua dah habis.. last last kitorang pegi makan kat Pelita jak.. member member aku ni memang sengal.. boleh kat restoran dok cerita pasal orang makan taik hidung..

Masa tu member aku drive, daripada cermin sisi keta masa kat traffic light, dia tengok orang atas motor tenga korek hidung.. korek korek pastu dia makan taik hidung dia... kah kah kah.. gelak nak mapus aku.. eeeee tak senonoh, kalau sangap nak makan taik hidung pun jangan la masa kat tempat public..hahahaha..

Apa kata kalau kumpul dulu taik hidung tu banyak banyak, sampai rumah baru korek pastu makan kalau betul betul nak makan..hahahaha... aku tak pernah lagi tegok orang makan taik hidung live.. korang pernah tak?

Cuba tengok video ni.. orang ni makan taik hidung.. minum dengan secawan coffee mix.. yaii hahaha... bongok.. 

23 comments:

rara pinkmafia said...

eeeuuuuwww sgt nk muntah rasa.ada lak org cm tu eh.geli oh...

tiha said...

huhu thanks lawat....

marilah join kontest blog saya dan marilah beli brooch di blog saya :
http://fasham87.blogspot.com

hawiz said...

ee...gilo tol makan taik idung..

Rtp Farra Arisha said...

jerkkk laah. hha.

faiz said...

biar btol dia mkn taik hidung..sodap sgt ke...kalo sodap den nk try..hehehe

missh chiorika said...

euuwwww (!)
geli seyh -.-"

Miecyber said...

Tak mau tengok lahh geli weehhh..


Skim Latihan 1Malaysia = SL1M

apik pehe said...

aku baru bayangkan..geli weh!!

ABU said...

hahaha tak yah tengok video tu..
video lucah dan menjijikan..keh keh keh..

ishiko said...

xsenyonyoh laa... eii..

sudeh said...

HAHA!
yikeeeess!
tak ada benda lain dah ke nak wat makanan
silap ary bulan, taik idong buat popcorn tengok wayang
hahh sempooi! ;D

wunny said...

ahaha geli gila!

syrupmasin said...

perghhh..ta nak geli pulak makan tahi hidung..

chemay said...

pengotor laa...
eeeee
-.-

ABU said...

jngn mrah kawan kawan...banyak lagi makanan lain yg blh dimakan hahahaha

adwafarahin said...

sumpah pengotor! ceiit!

Cik Miza said...

eeeiiiii yaks!! berair mate nak muntah. sumpah geli!

cucu umie said...

mybe dia skrng nie memang tgh xad kerja..sebb tu makan taik hidung pon jadi satu pekerjaan juga..laal

cantekk said...

eee...sengal la,,,
geli sehh...

*sanggup aku tak tgk lg video tu ;-D

tia @ Ini Kisah Tia said...

awat pengotoq sangat ? banyak lagi benda boleh makan . hish ..

miss.Addin said...

heh dah lapar sangat kot HAHA

APAN said...

x sangke lak pakai smart2 gitu pun megorek kat tmpat public...korek saje bole terima lagi, ni siap mkn lagi lak tu.haha...kesian

adikacu said...

korek dan jilat. cukup xsopan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!