Sunday, June 5, 2011

Gambit cakap blogger macam anjing

Wah kemain lagi.. sepanjang aku ada blog ni baru aku sedar besarnya pengaruh blogger kepada orang ramai.. silap silap boleh tak duduk diam orang yang kena canang canang dalam blog.. hahaha..

Baru baru ni jak dengan kes budak yang mengaku tak de dara tu.. sapa tu nama dia, tak ingat dah.. dia duduk dekat je sini dengan tempat tinggal aku kat Puchong Kinrara.. tak pernah jumpa pun.. nak jugak berkenalan dengan dia.. tu la, ada pengajaran di sebalik kes ni, sampai masuk newspaper kot.. kalau nak famous macam tu la.. buat sesuatu yang gempak.. hahahaha.. tapi akibatnya tau tau sendiri la..

gambar ni aku ambek daripada blog rara si cantek manis.. aku harap dia tak marah.. kita kawan kan rara hehehe..

Ni lagi satu kes yang tenga hot, artis yang mengarahkan satu vedio klip, sapa lagi Gambit tu la, tapi ujang cakap Gambit Xmen hahahaha...mengong ujang.. dia cakap blogger yang fitnah dia tu macam anjen. aku tak pernah pun tengok lagi vedio klip yang dikatakan nak dipasarkan ke Amerika tu, seseksi dan segairah mana aku tak pasti.. tapi memang tenga gigih dicanang canangkan dalam blog.. kasihan kat mamat ni, melenting habis.. sampai dia meluahkan kemarahan dia kat twitter.. ramai yang minat kat mamat ni (sumpah aku tak ar) dah jadi menyampah pulak dengan dia, sebab statment dia dalam twitter.. orang ingat dia nak mintak maaf ke apa, atau cakap elok elok.. tapi.. dia sebagai public figure, korang nilai la sendiri..

27 comments:

ïêmå å¢klê§ said...

biar la die...
xkemana la kalau artis ego macam die ni...

Emilia Emira said...

tapi video clip dye xbest pun sebenarnye kan..

meaw said...

gambit-gambit...macam2 dia tuh,huhu

cucu umie said...

haha..biarkan shje..mybe dia nk popular, tu yg bt mcm tu.lalal

deeya said...

baek aku layan adik2 ku daripda tngok vdeo klip tuh .. huh ! yang budak mngaku takde dara tuh , smoga diberi hidayah =)

cantekk said...

aku da tgk da video tu,,
ala pasarkan kt emerika ke? kompom tak laku,,hihi ;-D

*nk cari lagu ah ah ahmad la..

Rina avail a.k.a cik betty said...

Video dia tu tah pape..org kritik xmo terima sudah ah..

fikri FAUZI said...

ni ke teladan artis yg bagus? middle finger back kat dia la.

apik pehe said...

ishk2..artis tu tak kena lagi tu

Nurnajwa said...

Ta kenal --'

redzwanie redzmann said...

poyo giler c gambit...
da ko wat video haprak..!mcm barat jer...
xde raba2 wotak dye...yg pgg2 tuh pe bnde...
wah teremo lak..ehhehee

Aisyah Aina said...

best la video tu..kahkahkah...

benci gambit! bukan femes pon...

sudeh said...

gambit nie memang layak di beri pelempang kot sampe cakap2 cenggituh >.<

*tak kenal pun gambit nie. famous ke? err =='

ABU said...

aku pun baru je kenal mamat ni..masa yg awan dania musim terbaru tu.. famous jugak la kot..

silap dia pgi attack blogger secara general.. tau komuniti blogger ni kuat..apa lgi..tak menahan dia..

keluar pulak statement2 dia yg tak blh bla..

sabar je la ko gambit..
mintak pertolongan daripada Magneto dulu..hehehe

Pijahh' de-Arr said...

api = air =D

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
اسلام عليكم

Jom Terjah entry terbaru ??
modifikasi proton satria

kadang tu biarlah profesional berhadapan situasi bukan emo yang tak rasional...

bunga said...

biarlah dia..mybe dia tengah marah tu..stress tu..yang penting kita teruskan perjuangan..hehee..

qamarguyz said...

salam ziarah..
ni pun satu lagi kes yang ley bagi pelempang sedas dua..
k0t yer pun jeling-jeling la kiri kanan..

Scya Lollita said...

ish .
tak pasal2 blogger yg disalahkan . bakoo jom muahaha

chemay said...

suka sangat mencarut2 gambit nie.
mencikkk
-.-

amna said...

salamualaik..

buat malu jela. ape la hebat sgt si gambit ni. saya kenal dia ni pun sbb nama dia pelik. seyes tak pernah ingat n tahu muka dia. haha

amir aizat said...

ish3 teruknya dier,huhu

SoutulMujahid said...

video clip haram mmg kena kutuk la.. pastu nak maki org anjing. x stop2 lg plak tu

APAN said...

padan ngan muka beliau...

YOUsoF said...

Beliau perasan bagus la ni..
Patutla Ayeem Ayam siap buat game TAHI untukt beliau.

Artis².. pandai nak jadi feymes patutnya pandai² la ko jaga diri!

czueka zulaikha said...

hmm si gambit ni
blogger jumpa, makan pelempang je la huhu ^_^

[sutera kasih] said...

tetap suka adik Mia Sara..

*tiba-tiba*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bau Busuk!!